5 cele mai originale idei de ambalare a cadourilor de Crăciun

5 cele mai originale idei de ambalare a cadourilor de Crăciun


Numărătoarea inversă este activată! Cei care își pregătesc din timp rezerve pentru cadouri și au o abordare neobișnuită în acest proces au început să caute cele mai originale idei pentru a-și uimi membrii familiei cu cadouri personalizate și unice. Un cadou pe bune trebuie să fie util, memorabil, impresionant și nu în ultimul rând să caracterizeze persoana căreia i-l oferiți. Atunci când sub bradul de Crăciun se adună cadourile și așteptați cu nerăbdare să le deschideți de Revelion, sunt momente unice dotate cu farmec și energie pozitivă. Gândiți-vă și la designul cadoului! Nu vă sfiiți să îl împachetați cadoul într-o cutie, hârtie sau o sacoșă din materiale textile, deoarece atenția pe care o oferiți ambalajului denotă respectul și importanța persoanei în viața voastră.

În acest articol vom aborda câteva idei originale de ambalaj care vor impresiona destinatarul la superlativ. Cu siguranță, le puteți să le realizați acasă, desinestătător. Nu veți avea nevoie de 1 oră de intimitate, ceva rechizite, materiale , inspirație și principalul, răbdare.

Hârtie kraft. Echipați-vă cu un rulou de hârtie kraft și veți fi gata pentru orice sărbătoare. Deși pare simplă, hârtia kraft poate fi soluția pentru ambalarea cadourilor pentru orice ocazie, sex și vârstă. Designerii o preferă din ce în ce mai mult, deoarece pe fundalul ei poți experimenta cu diverse culori și elemente de decor precum panglici, etichete, bilețele, fulgi sau flori. Hârtia kraft creează senzația unui obiect vintage, stilat și original care mereu va fi în vogă. În plus, poți obține maxim efect cu minim cheltuieli.

Hârtia de ziar. Ce poate fi mai simplu, econom și original decât o foaie de ziar în alb negru? La sigur, aveți un raft pe care le colectați pentru orice eventualitate, inclusiv pentru a ambala un cadou. De la început vi se poate părea ceva banal și ieftin, dar efectul este chiar uimitor. Dacă adăugați un accesoriu contrastat, (o panglică, un papion sau floare) succesul vă este garantat. Această opțiune de ambalare a cadoului se potrivește de minune atât unui bărbat, cât și unei femei, indiferent de vârsta acestora. În plus, puteți practica această ideie cu orice altă ocazie, întrucât este clasică și universală.

Imprimeuri. La fel de popular și fascinant este și efectul unui imprimeu îndrăzneț, semnificativ. Majoritatea din adepții acestei idei se opresc la un imprimeu muzical. Dacă îl alegeți pe el, la sigur nu veți da greș, iar publicul va rămâne captivat până la deschiderea cutiei. Decorați ambalajul cu o panglică din satin, un clopoței și o crenguță de brad și cadoul pe care l-ați pregătit va fi în topul celor mai interesante. Utilizând o imprimantă multifuncțională laser, nu ezitați să faceți și imprimeuri personalizate dacă știți foarte bine persoana.

Hartă veche. Dacă aveți un atlas școlar de care nu mai aveți nevoie, nu vă grăbiți să îl aruncați. Mesajul, culorile și modelul se asortează de minune și nu cedează în nici într-un caz hârtiei de împachetat. Chiar și în cazul în care nu aveți nici o hartă în casă pe care ați dori să o utilizați există o soluție. Imprimați color o hartă și utilizați-o în calitate de material de ambalaj. Mai ales, dacă intenționați să oferiți cadoul unei persoane aventuriere, ea va aprecia cu siguranță originalitatea dumneavoastră.

Hârtie albă. Pentru cei mai artistici le propunem să încerce să orneze o hârtie albă cu inscripții, desene specific sau elemente de decor. Dacă este un cadou pentru iubit/iubită, impresionați-vă jumătatea cu ilustrarea celor mai frumoase momente ale poveștii voastre de dragoste, fie date marcante, evenimente importante sau obiecte ce vă unesc destinele. Pentru mai multă originalitate, scrieți un bilețel de felicitare pe carton pentru a vă exprima sentimentele. Acest ambalaj este ideal atât pentru ea, cât și pentru el. Așadar, dați-vă frâu imaginației și creați cele mai artistice ambalaje care vor trezi emoții inestimabile.

Atunci când pe străzi miroase a brad, la iarmaroc începe sezonul portocalelor, iar pe rafturile magazinelor găsim neapărat artificii în vânzare, e timpul potrivit pentru a vă gândi la surprize. Cu certitudine, cadourile de sub bradul de Crăciun și cina mult așteptată fac magia sărbătorilor de iarnă. Așadar, dacă dispuneți de timp și puțină răbdare, nu e neapărat să mergeți la un salon de ambalare a cadourilor. Fiți sigur că Dumneavoastră cunoașteți cel mai bine ce ambalaj i se potrivește destinatarului și cum puteți să-l impresionați. E adevărat că uneori nu e atât de important ce cadou ați pregătit în cutie, ci cum vă pregătiți să îl oferiți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *