Alege acum cel mai deosebit ulei de canepa 

Alege acum cel mai deosebit ulei de canepa

Canepa a fost folosita inca din cele mai vechi timpuri. Oamenii de pretutindeni au aflat cat de important este acest ulei si cat de mult ii va ajuta in sanatate dar si in frumusetea pielii. 

     Alege ulei de canepa si nu vei regreta

Atunci cand vrei sa arati perfect cel mai bine este sa folosesti un produs care sa iti asigure cele mai bune rezultate. Uleiul de canepa a fost dintotdeauna un produs exceptional care a oferit rezultate remarcabila atat in privinta sanatatii cat si pentru avea o piele cat mai frumoasa. 

Uleiul de canepa ajuta foarte mult si in tratarea diabetului.  Acesta nu numai ca echilibreaza nivelul zaharului din sange dar si amelioreaza complicatiile diebetului asa cum ar fi: riscul de infarct vascular, ulcerele varicoase, trombozele, insuficienta renala progresiva dar si angiopatia.

Acesta te mai ajuta si la mentinerea sanatatii cardiovasculare. Nivelurile ridicare de protein C reactiva care este produsa de ficat si care se gaseste in sange este legata de bolile cardiace. In studiile realizate de-a lungul timpului s-a demonstrat ca uleiul de canepa regleaza presiunea arteriala dar si ritmul cardiac. Pe langa asta are o actiune vasodilatoare si de prevenire a formarii cheagurilor de sange.

Datorita continutului ridicat in Omega 3 , 6 ,9  dar si a vitaminelor A, B, C, D , E sau a canabidiolului. Acesta reuseste sa regleze anceea, seboreea dar si tenul uscat.  Uleiul de canepa mai ajuta si la ameliorarea sau la tratarea problemelor dermatologice precum ridurile, psoriazisul, eczemele sau celulita.

Uleiul de canepa ajuta la modularea sistemului imunitar. Acesta incetineste productia de celule T si suprima memoria sistemului imunitar. Acizii grasi pe care uleiul de canepa ii contine elimina toxinele si scade timpul covalescentei.

Trebuie sa stii ca poti folosi uleiul de canepa mai des decat ai crede. Il poti aplica direct pe piele dupa dus sau il poti folosi in masti pentru a avea o piele mult mai frumoasa si mai sanatoasa. Pe langa asta il poti consuma direct, doua – trei linguri pe zi si vei avea parte de cea mai buna sanatate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *