Amprenta Holcim la Focșani !

Întrucât doresc să ajung la Câmpulung Muscel în vizită la fabrica de ciment am decis să merg la Liceul A.I.Cuza din Focșani, locul în care HOLCIM  a investit pentru binele elevilor într-un teren de baschet în cadrul campaniei ”Holcim iti preda stafeta la fapte bune ”.

DSC_2434

De la început am avut bucuria să constat că o clasă de la liceu avea activități sportive și folosea strict terenul amenajat motiv pentru care am intrat în vorbă cu domnul profesor. Astfel am aflat de la acesta că investiția a fost însemnată, 12.000 de euro au costat doar materialele folosite și că astfel s-au asigurat condiții optime liceenilor pentru activitațile fizice. Acesta a mai spus că e foarte mulțumit de rezultatlu investiției și aflând că intenționez să devin ” director la Holcim” în cadrul conceptului Bloggers Inc alături de echipa de la Kooperativa 2.0  m-a rugat să reînnoiesc mulțumirile unității școlare pentru echipa managerială HOLCIM. Foarte demn de menționat este faptul că provocarea HOLCIM a fost acceptată și astfel de investiții vor continua.

DSC_2442

Promit să adresez mulțumirile înainte de a face schimb de ”scaune” cu adevărații directori HOLCIM pentru a nu fi pus în situația de a-mi adresa mulțumirile chiar mie 😀 !

În ceea ce privește eventuala vizită la fabrica de ciment, chiar sunt curios care este tot procesul tehnologic și promit să vin plin de informații diverse:D !

Deocamdată știu că Holcim este unul dintre liderii mondiali în furnizarea de ciment, betoane, agregate și alte servicii iar în Romania are mulți angajați la  fabricile de ciment,  statiile ecologice de betoane, stațiile de agregate, stațiile de lianți speciali și  terminalele de ciment de la Campulung , Aleșd, București și Turda. Deși e bine prezentat pe site-ul oficial, o să aduc mai multe informații privitoare la Programul Holcim pentru Dezvoltare Durabilă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *