Anapolon – steroidul minune

Anapolon – steroidul minune

Atunci cand ne dorim sa aratam exceptional facem tot ce ne sta in putina pentru asta. Antrenamentele de la sala de forta nu sunt suficiente si va fi necesar sa iti administrezi steroizi pentru a ajunge la aspectul fizic mult dorit. Vei vedea rezultatele pe care le doresti daca vei stii ce trebuie sa iti administrezi si ce exercitii sa faci.
Anapolon – steroidul minune pentru tine.
Anapolon este unul dintre cei mai puternici si cei mai eficienti steroizi pe care ti administrezi pe cale orala. Este un produs cunoscut pentru rezultatele perfecte pe care le ofera. Incepatorii sunt cei care consuma cel mai mult Anapolon deoarece este foarte calitativ si le ofera rezultatele pe care le doresc. Daca ti-l vei administra corespunzator atunci vei vedea cresteri cuprinse intre 5 si 7 kg in decurs a cateva zile. Anapolul mai contribuie si la refacerea rapida iar asta iti va tine la distanta pericolul de suprasolicitare. Vei vedea ca de indata ce ti-l vei administra va creste mult forta musculara. Cu ajutorul acestui produs vei putea avea parte de antrenamente mai intense dar si mai vizibile. Dupa fiecare sedinta de la sala de forta te vei simti mai puternic si mai increzator in tine si in fortele proprii.
Anapolul mai poate fi administrat si pentru tratarea anemiilor cauzate de deficientele de celule rosii. Acesta va creste numarul de celule rosii si va permite muschilor sa absoarba din ce in ce mai mult oxigen. Astfel muschii tai vor deveni mai rezistenti la efort si tu te vei simti mai bine in pielea ta. Anapolul mai duce si la cresterea in greutate si la sporirea apetitului.
Modul in care iti administrezi Anapolon de vanzare este destul de simplu daca vei urma cele mentionate. Doza recomandata este de 1-2 mg pentru 1 kg greutate corp. Mai exact corespunde cu 50-150 mg pe zi. Poti incepe cu o doza mica de 50 mg pe zi dupa care o poti creste treptat. Doza de 50 mg se dubleaza dupa cateva zile de la prima administrare. Persoanele care ajung sa cantareasca peste 100 kg poti mari doza la 150 mg pe zi dar nu pentru o perioada foarte mare de timp. Daca esti sportiv atunci este mult mai recomandat sa iti administrezi doze mai mici deoarece acestea sunt mult mai eficiente. Administrarea cu acest produs nu trebuie sa depaseasca 4 -6 saptamani pentru ca rezultatele obtinute sa fie perfecte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *