Bărbat adormit în fotoliu – Alex Ștefănescu

L-am descoperit, nu-l cunosc, dar sunt decis să lecturez cât mai multe cărți ale dumnealui, mai ales că am primit cu dedicație de la autor 3 cărți și recomand această primă carte. Este o lectură ce poate părea ușoară întrucât cuprinde foarte multe întâmplări relatate într-un mod cât se poate de amuzant, toate fiind întâmplări reale din viața autorului ca astfel ne face cunoștință cu persoane importante din viața culturală și nu numai, a României!

Aflăm unele situații de neimaginat în care regăsim persoane importante așa cum am spus deja, Ana Blandiana, Nicolae Manolescu, George Pruteanu, Emil Constantinescu, Vladimir Găitan și mulți alții ! Sunt multe întâmplări pline de haz, multe care pot fi luate drept pilde și pot fi adevărate învățături. Talentul de povestitor  al autorului  face mai dulci chiar și cele 3-4 drame relatate în carte și acest lucru nu e chiar ușor!

Ultima povestire este una în care Alex Ștefănescu își deschide sufletul pentru cei care-i sunt familie acum, pentru cititorii lui, și pot spune că m-a emoționat foarte mult și îi mulțumesc autorului că a împărtășit cu mine și cu noi acea întâmplare ”La Prut” ! Este, dacă aprofundăm, o radiografie dureroasă a realității trăită chiar de poporul român !

Respect, domnule Alex Ștefănescu !

DSC_0157[1]

1 thought on “Bărbat adormit în fotoliu – Alex Ștefănescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *