Am intrat din nou intr-o perioada de vizionat filme si sigur voi acorda cateva minute si blogului lasand un rewiev din cateva cuvinte pentru fiecare film intrucat chiar consider ca un rewiev este util celor care inainte de a alege un film cauta si cateva pareri de la cei care l-au vazut anterior, de multe ori aceste pareri reusind sa determine persoana sa stabileasca daca va viziona sau nu filmul.

Eu personal obisnuiesc sa citesc parerile formulate de persoane care au vazut un anumit film si sa decid pe baza acestor pareri daca un film merita sau nu sa fie vazut si actionez in consecinta.

Cel mai recent film vazut de mine , ~Bastille Day ~, o productie a anului 2016 in care joaca Richard Madden, Idris Elba, Charlotte le Bon, este un film de actiune, cu multe rasturnari de situatie in care armele de foc si dorinta de imbogatire prin furt completeaza tabloul intreg al filmului. Planului sefului RAPID ( forta de reactie rapida antiterorista a politiei franceze ) i se interpune involuntar un banal hot de buzunare care a sustras o geanta cu o bomba artizanala ar fi trebuit sa fie prima caramida a starii de anarhie ce se dorea a se instala in Paris. De pe urma acestei stari de anarhie ar fi trebuit sa profite echipa speciala RAPID care primind in paza Banca Nationala ar fi putut sustrage prin transfer digital suma de 500 milioane euro. In joc intra si agentul CIA pe nume Briar, iar pana la final acesta reuseste sa puna cap la cap itele si sa incurce de tot planurile hotilor din politie. Subiectul are si o parte care nu trebuie neglijata si anume modul facil in care poate fi manipulata populatia.

Mi-a placut povestea filmului pentru ca a reusit sa ma tina atent la desfasurarea actiunii si pentru ca luptele corp la corp, schimburile de focuri, urmaririle cu masini ori in fuga pe acoperisurile cladirilor din Paris au fost filmate foarte real. Au fost si anumite scapari pe care le putem accepta si aici as pomeni de un smartphone fara nicio forma de protectie impotriva accesarii neautorizate, care a adus indicii importante agentului CIA pentru rezolvarea situatiei. Mi.a placut si rolul de hot al lui Madden, rol ce m.a dus imediat cu gandul la filmul FOCUS !

Cred Bastille day este un film care merita sa fie vazut mai ales daca esti o persoana care preferi filmele de actiune, iar un indiciu ar fi si punctajul de 6,3 de pe IMDB !

Vizonare placuta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *