Bijuterii de colecţie pe 4 roţi

Bijuterii de colecţie pe 4 roţi

Observăm zi de zi că lucrurile cam ies de sub control. Afirm acest lucru pe motiv că nici nu reuşim să ne deprindem cu ceva că mâine acestea pot să rămână în istorie şi uitate fără vreo remuşcare. Cert este faptul că lumea şi-a luat un avânt de dezvoltare colosal, iar produsele şi obiectele pe care le utilizăm zilnic apar ca ciupercile după ploaie.

Trăim într-un secol, si nu e chiar corect să zicem unul al descoperirilor, ci mai degrabă al transformărilor majore. Să fim sinceri, nu este greu deloc să achiziţionezi ceva. Găseşti lucruri în mii de exemplare, preţuri pentru orişice buzunar, dar mai puţin originale. Piaţa de desfacere este invadată de reproduceri şi obiecte contrafăcute. Şi cel mai frustrant este că de multe ori noi din motiv că nu prea pricepem nu putem deosebi cu ochiul liber răul de cel bun. Din acest motiv suntem manipulaţi cu mii de argumente de la producători, ca la final să ne alegem cu un produs care nu e nici pe departe pe măsura aşteptărilor.

Două sexe opuse dar cu aceeaşi pasiune

Totuşi, nu voi vorbi despre eşecuri şi aspecte negative, ci voi găsi latura bună a transformărilor suportate în tot acest răstimp. Aşadar, să vorbim despre îndrăgitele şi mult adoratele, nu femei, ci mai interesant, automobile. Pe diverse portale de ştiri cele mai accesate, se sparge stereotipul bărbat – maşină şi se vorbeşte îndeajuns de o legătură mult mai profundă dintre maşini şi femei. Şi este adevărat. Şi sexul slab adoră accesoriile, iar la un asemenea accesoriu visează oricare doamnă sau domnişoară. Şi dacă pentru unii maşinile sunt obiecte în care se regăsesc, pentru alţii aceasta reprezintă o adevărată necesitate. Maşina potrivită e cea care în care se contopesc la un loc toate emoţiile legate de adrenalină, cai putere, confort, mândrie. Şi nu este deloc straniu că automobilul ca şi oricare alt obiect în posesie ne descrie personalitatea în totalitate. Tot ce se cere e să îi arătăm puţină dragoste şi grijă. Experţi cât frunză şi iarbă, staţii de verificare sunt la orice colţ, magazine de anvelope online sau de alte piese se găsesc cât ai zice peşte, doar să vrei!

Ca şi oricare alt produs, industria automobilistică de astăzi, demonstrează că a suferit transformări enorme într-un timp record. Omul a evoluat, şi odată cu el şi aşteptările, dorinţele, preferinţele şi desigur, necesităţile. Automobilul ideal este cel care în care simţi că eşti liber şi că ai întreaga lume la picioare. Aceasta a fost scopul propus ale unor mărci care nici în ziua de azi nu au reuşit să fie uitate.

Deşi apariţiile zilnice nu încetează să ne uimească, unele nume sonore de automobile legendă încă ne trezesc fiori doar auzindu-le. Unele mărci încă îşi au locul bine meritat pe piaţă internaţională. Şi trecute prin timp acestea nu şi-au pierdut din valoare, calitate şi faimă, iar de aici iau naştere legendele legate despre industria pe 4 roţi.

Ford Mustang

Şi cine nu ar recunoaşte faimoasa marcă Mustang. Producătorul acestei mărci este Ford Motor Company începând cu 1964. Fordul Mustang reprezintă una din mașinile emblematice ale continentului American. Celebra marcă îţi garantează întâlnirea tete a tete cu istoria. Apariţia a demonstrat succes total chiar de la începuturi şi timp de 5 generaţii ne-a fascinat cu modele diverse. O maşină specială creată pentru a fi adorată de femei şi totodată să le placă şi bărbaţilor. Un design sportiv de 10 cu plus, a cărui cai putere îţi împlinesc pofta de adrenalină şi te fac să te simţi total împlinit. Ba mai mult, părintele Fordului Mustang este Joe Oros, născut la Cleveland, a cărui părinţi sunt de naţionalitate români emigraţi în SUA.

Porche

Încă un nume care a rezistat în timp este Porche, fost fondată în 1931 de Ferdinand Porsche. Aceasta reprezintă o firmă germană, constructoare de automobile sport, ideală pentru înfometaţii de senzaţii tari. Porsche este primul constructor care a introdus caroseriile galvanizate pe ambele părţi şi a echipat toate modelele de producţie cu un airbag pentru şofer şi pasager în standard. Porche este un model care este îndrăgit de toţi, dar care din nefericire nu şi-o poate permite orişicine. O întruchipare perfectă a confortului plus putere. Aceasta atrage prin designul unic şi neconfundabil. Deşi costă o avere, este o marcă care are în spate o istorie de succes si este si cea mai profitabilă la momentul actual.

Rolls Royce

Când vorbim de înalta clasă, nu putem trece peste marca Rolls Royce, în 1904. Ambiţiile fondatorilor Henry Royce şi Charles Stewart Rolls au fost foarte mari şi nu s-au lăsat mult aşteptate. Aceasta ne-o dovedeşte că gama maşinilor Rolls Royce este una de lux care inspiră de la prima vedere şi la prima atingere eleganţă, linişte şi rafinament. Un automobil al cărui interior este unul regal şi care demonstrează că idealurile celor doi producători s-au contemplat foarte bine. Aceasta a devenit o bijuterie pe 4 roţi care are aceeaşi valoare, poate şi mai ridicată de la apariţie. Dimensiuni mari numai potrivite care îi conferă un aspect solid şi care deşi lasă gura apă, cu siguranţă nu i se potriveşte oricui.

Mercedes-Benz

Steaua care are drept sigla pentru această marcă este cunoscută în întreaga lume. Mercedes a devenit faimoasă din motiv că reprezintă o marcă germană nu doar de automobile dar şi camioane, autobuze şi chiar auto trenuri. Începând cu anul 1900, Mercedes a fost una dintre mărcile cu cele mai multe inovaţii pe piaţă şi care a devenit şi una memorabilă. Mercedes este un prenume feminin spaniol, în traducere „îndurare”, cu un design frumos, liniat. Gama variată de modele inspiră calitate, siguranţă şi putere de inovatie. Face parte din categoria de maşini inteligente, cu miros plăcut în permanenţă, cu piese de calitate care îşi au locul bine meritat. Mercedes nu este o maşină dedicată vitezei, ci mai degrabă a te simţi cineva într-un salon liniştit şi elegant.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *