Când amenajezi locuința, ține cont și de băița bebelușilor

Pe scurt, chiar foarte scurt, cam aceasta este viața omului!

Când ajungi la vârsta maturității începi să vezi că viața are conotații noi. Începi să constați că noul sens al vieții este viața propriei familii. Te căsătorești, cumperi o casă sau un apartament, renovezi locuința și îți trăiești viața. Planurile includ inevitabil copii. Aceștia primesc îngrijirea necesară în familie. Cresc și primesc toate cele necesare în familie și ajung la rândul lor să își întemeieze propriile familii.

Cu toate acestea, fiecare etapă identificabilă în scurta prezentare de mai sus înglobează sute de ”subcapitole”. Toate acestea conțin alte mii de paragrafe ale vieții omului și întregesc tabloul existenței fiecărui om.

Eu pentru că mă aflu la un ”paragraf” al unui subcapitol, voi dezvolta exact acest moment al existenței. Sunt în etapa în care casa mult visată primește ultimele finisaje și dotări înainte de a fi locuită. Alegem obiectele sanitare, iar acest lucru nu este chiar ușor. Mobilierul de acest gen este ultimul ales deoarece face parte din finisajele ”de frumusețe și de utilitate” cele mai vizibile. În mod normal nu ar însemna o mare problemă achiziția acestor obiecte, dar pentru că ne aflăm într-o perioadă cu restricții de circulație doar comerțul online este cel care poate fi utilizat. Eu am noroc pentru că am experiență în comerțul online și am cumpărat diferite produse necesare gospodăriei de-a lungul anilor.

Experiența de care vorbeam mai devreme m-a adus la porțile virtuale ale unui magazin pe care îmi doresc să-l fi descoperit mai demult. Este vorba de magazinul NEAKAISA . NeaKaisa este un brand construit din pasiunea pentru combinatia între frumos și util. Cele mai importante atuuri, avantaje în favoarea alegerii ofertei acestui magazin sunt:

  • Produse pentru casa și grădină de cea mai bună calitate
  • o gamă foarte diversificată de produse
  •     Drept de retur 14 zile de la livrarea comenzii
  •     Modalități de plată diverse – ramburs, card online, transfer bancar
  •     Garanție conform legislației pentru toate produsele comercializate
  •     Livrare rapidă pentru produsele din stoc: 24-72h

Așa cum menționam, sunt pe final cu lucrările și ”alerg virtual” prin magazin pentru a stabili ce model de baterie de baie să aleg. Trebuie să aleg ceva de calitate și util deoarece oferta beneficiează de cele mai noi tehnologii menite să aducă confort și stare de bine. Am pus ochii pe o baterie pe care o consider foarte inovativă. Tehnologia Grohe Smartcontrol pentru oferirea continuă și constantă a unui volum de apă fără fluctuații de temperatură, mă fascinează. Toate preferințele în materie de volum de apă sau temperatură depind de o simplă apăsare de buton……. ce vremuri……

Îmi aduc aminte, râzând acum, ce chin a fost pentru mine și soție să facem primele băițe acum 10 ani fetiței noastre. Trecând peste faptul că eram amândoi părinți pentru prima dată și nu aveam nicio experiență, condițiile de trai ne-au pus și ele probleme. Am încălzit apa la aragaz, am pus în balie, am încropit-o cu apă rece până la o temăeratură considerată de noi bună. Am probat apa cu cotul să văd dacă e temperatură acceptabilă și de către bebeluș. Surplusul de apă caldă, dar și rece au rămas în cameră și le-am adăugat cu timpul atunci când consideram că e necesar. Nici nu vă puteți închipui cât de mult timp ne solicita efectuarea băiței bebelușului și cât consum de energie și nervi.

Dacă aveți în plan investiții în renovarea caselor, la NeaKaisa pe site găsiți tot ce ține de baie, bucătărie, mobilă, home deco, încălzire casă și grădină. Merită să faceți un tur pentru a afla ultimele trenduri și pentru a avea termeni de comparație reală cu alte produse. Asta în condițiile în care cele de pe site provin de la producători cu zeci de ani de experiență și au garanție întrucât sunt de calitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *