Ce costume sexy poți purta de Halloween?

Ce costume sexy poți purta de Halloween?

Halloweenul este o sărbătoare de origine celtică, preluată de multe popoare, care este celebrată în fiecare an la data de 31 octombrie. Te-ai hotărât anul acesta ce costume sexy vei purta în dormitor? Dacă vrei să îți surprinzi partenerul într-un mod plăcut, poartă o lenjerie erotică sau un costum sexy.

Există o gamă variată de modele ideale pentru a crea o atmosferă incitantă și pentru a construi o lume în care fantezia devine realitate. Lasă-te dusă de val și dă frâu liber imaginației utilizând armele seducției fatale. Fii senzuală, ai încredere în tine, nu uita că poți interpreta orice rol. Pentru o noapte inedită, alege un personaj care să te pună în valoare.

Iată câteva exemple:

1.Fii o Rock Diva! Alege un look îndrăzneț cu accente rock, pe care să-l asortezi cu o lenjerie sexy din dantelă de culoare neagră sau cu un set din plasă fină format din top cu glugă, un chilot tanga și o fustă mini cu blăniță din puf natural.

2. Deghizează-te în Catwoman! Poartă o mască de pisică alături de un costum din latex și trezește-i la viață toate fanteziile! Pisica blândă zgârie rău!

3. O femeie-pirat este o altă variantă vestimentară pentru care poți opta. Un plasture pe ochi, o pălărie de pirat și un cârlig sunt accesoriile care vin în completarea fanteziilor. Nu aveți nevoie de o navă ca să simțiți că plutiți.

4. De ce să nu alegi să fii un îngeraș cu atingeri dulci, delicate și tandre? Rafinează-i simțurile, alegând un costum cu aripi de culoare albă care îl va face să zboare în al nouălea cer și să simtă că a ajuns în rai.

5. Dacă vrei să joci un rol negativ și să-i arăți latura ta diabolică și seducătoare, fii o diavoliță sexy, întâmpină-l cu un trident și pune-l să ispășească pedepse.

6. Dar dacă ai fi o stewardesă îndrăzneață? Iubitul tău va fi încântat să zboare la clasa întâi în cele mai înalte ceruri posibile, spre infinit.

8. O pereche de cizme, o pălărie, o cămașă sexy de cowgirl îi vor oferi iubitului tău o priveliște sălbatică. Dă-l pe spate și arată-i tot ce poate face o cowgirl!

9. Poți alege un costum de iepuraș de culoare roz sau de culoare albă – partenerul tău va fi încântat de ceea ce porți și te va dori necontenit.

10. Dacă ai vrea să vii dintr-o lume de poveste, îmbracă un costum de vrăjitoare care să-i farmece simțurile și să te venereze ca pe o zeiță.

11. Crezi că partenerului tău i-ar surâde ideea să te vadă îmbrăcată ca pe o asistentă medicală personală? Atunci nu ezita și poartă-i de grijă!

12. Dansul a acționat întotdeauna ca un catalizator pentru erotism. De-a lungul timpului, sultanii au fost fascinați de mișcările lascive ale cadânelor. Pune-ți formele în valoare cu un dans exotic, purtând un costum de belly dancer.

13. Este bine să experimentezi tot felul de roluri pentru a alunga monotonia din cuplu. Un alt rol pe care îl poți juca în dormitor împreună cu iubitul tău este cel de profesoară – învață-ți elevul să se comporte cum trebuie, iar dacă nu și-a învățat lecția, sigur o să și-o amintească data viitoare.

14. Puteți inversa rolurile și să fii tu eleva cea obraznică, iar partenerul tău să fie profesorul.

15. Un outfit de polițistă este foarte hot și anticipează o noapte plină de pasiune în care tu îl vei aresta la domiciliu, iar el nu va părea deloc deranjat de acest lucru.

16. Scufița Roșie este un alt personaj pe care îl poți interpreta fără rezerve. Pasiunea sporește odată cu apariția costumului tău de culoare roșie.

17. Întotdeauna e util să ai prin casă o menajeră care să facă curățenie și să-ți păstreze lucrurile în ordine. Aceeași părere o va împărtăși și iubitul tău atunci când te va vedea în dormitor cu un outfit de menajeră sexy.

18. O prințesă este întotdeauna plăcută și admirată de toți. Poți opta pentru orice personaj care este întruchiparea binelui absolut într-o rochie drăguță care dezvăluie senzualitatea.

19. De ce să nu alegi să fii Wonderwoman – eroina care salvează lumea și îl seduce pe iubitul său?

20. În mitologia greacă, amazoanele erau războinicele care atrăgeau bărbații și apoi îi omorau. Pentru un look periculos de seducător, alege să porți un costum de amazoană.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *