Cine-s eu

Da, așa am fost întrebat mereu când pe blog atingeam câte un subiect fierbinte ” Cine esti tu să scrii despre …etc ”
Sunt cineva pentru că sunt , dacă nu eram – nu existam , nici cineva nu mă numeam. Asta este pentru ei, se știu singuri. Mă numesc Crintea Valerică, născut la 17.01.1981, domiciliat în Focșani, absolvent de studii superioare, bugetar, familist , tatăl unei fetițe căreia vreau sa-i arăt peste ani ” debitările ” mele și dornic de exprimare. Acesta este cel de-al 4-lea blog al meu, dar cel de suflet rămâne primul, cel ce m-a consacrat cu numele de omulvaly, nume care a semnat mlte puncte de vedere în presa locala la subiecte fierbinți precum și iîn relațiile cu mulți alți bloggeri.
Acest blog l-am făcut deoarece mulți colegi au rămas fară blogul găzduit de platforme free și sper să fie o măsură bună de siguranță un domeniu plătit. Voi continua linia vechiului blog pe care nu-l voi ”îngheța” și voi încerca să fiu cât mai echidistant în abordarea subiecteleor de pe blog.
Vă mulțumesc pentru aceste minute cât mi-ați citit prezentarea și vă mai aștept, cine știe, poate o vizită – cândva o să fie benefică pentru dumneavoastră !

P.S. Sunt ușor de contactat pe Facebook sau la e-mail crt.valy@yahoo.com

vali-crintea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *