www.newtown.ro
sursa: www.newtown.ro

Nu știu alții cum sunt, dar eu nu cred că aș putea vreodată să mă mut de la apartament și să mă stabilesc la casă. Nu spun acest lucru din infatuare sau pentru că am ceva cu persoanele care locuiesc la casă, dar consider că traiul la bloc, la apartament, are un avantaj de lejeritate față de viața trăită la casă și implică mult mai puține cheltuieli pentru întreținerea locuinței. M-am născut și am crescut în apartamentul părinților situat într-o localitate cu doar 16 scări de bloc, mi-am cumpărat propriul apartament într-un oraș mediu ca mărime și dacă ar fi să aleg din nou cu siguranță tot la apartament aș alege să locuiesc. Normal că aș vrea să schimb câte ceva referitor la condițiile învechite pe care le oferă blocurile proiectate și construite acum mai mult de 35 de ani. Aici mă refer la neplăcerile cauzate de realitățile dure ale vieții cotidiene respectiv: pericolul de a fi sistată apa întregului bloc pentru că un anumit vecin are restanțe la întreținere și distribuția apei nu este realizată pe orizontală individual; spațiile verzi distruse din jurul blocului, lipsa siguranței stradale etc.

Ei bine, plecând de la această idee am decis să văd care sunt criteriile de organizare a complex-urilor imobiliare construite în această epocă modernă și adaptate noilor realități și de ce să nu o spun, noilor exigențe ale oamenilor. Prin urmare am luat la scărmănat infinitul internet și imediat am găsit site-ul  www.newtown.ro care aparține unui dezvoltator imobiliar și cu ajutorul informațiilor oferite cu generozitate am realizat că trebuie să renunț la apartamentul în care locuiesc și să-l schimb cu un apartament care oferă condiții civilizate de trai.

Așa cum oricine poate constata, Complexul NewTown Residence, este situat în sectorul 3 al Capitalei, la intersecția dintre B-dul Mihai Bravu și Rondul Baba Novac, și are intrare din strada Dristorului nr. 91-95 precum și din strada Baba Novac 8A, iar amplasarea foarte bună asigură locatarilor deplasarea rapidă oriunde în București prin folosirea metroului a cărui stație se află la 100 metri distanță.  Apartamentele de 2,3 sau 5 camere sunt mari ( între 58  și 167 mp ), spațioase dotate cu bucătării mobilatate și utilate integral, băi complet amenajate, aer condiționat în fiecare cameră, centrală termică proprie, contorizare individuală. Finisajele lucrărilor interioare sunt de calitate întrucât au fost folosite materiale foarte bune și acest lucru se poate vedea din fotografii cât și prin vizitarea complexului. Pentru cele peste 600 de familii care s-au mutat deja în complex și pentru cei care vor mai alege apartamentele din acest complex există supermarket și grădiniță cu afterschool, situate la parterul blocurilor, iar întregul complex este o oază de siguranță 24 de ore din 24, siguranță oferită prin personal de pază și camere video.  În plus există spații de depozitare și parcare astfel încât chiar nu mai văd ce și-ar putea dori un om care vrea cu adevărat să locuiască într-o zonă liniștită, sigură, în condiții civilizate. Consider că acest complex este o bună soluție pentru cei care doresc să se mute la casă nouă și să scape de corvoada curățeniei ce se impune atunci când te muți într-o locuință în care anterior au stat alte persoane care aveau preferințe cromatice și de utilizare a spațiului interior diferite.

Cam așa ceva aș dori să găsesc și prin Focșani!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *