cosmetice-bio-de-la-bioboom

Femeile au fost întodeauna preocupate de frumusețea lor și de modul cum arată. Au fost mereu atente la toate detaliile, după cum spune și acea vorbă „din cap și până-n tălpi”.

Circulă pe internet foarte multe imagini cu femei care au foarte multe produse de îngrijire, spre deosebire de bărbați, cărora un gel de duș și o cremă de ras par să fie mai mult decât suficiente.

Nu e nimic greșit în faptul că femeile pun foarte mult accent pe modul cum arată și-și îngrijesc pielea și tenul cum ar trebui. Ba chiar, bărbații ar trebui să învețe de la acestea și să ia aminte!

Dacă e să privim puțin în trecut, probabil ne-am întreba cum aveau grijă de ele străbunicile noastre de reușeau să atate atât de bine? Vedem prin poze vechi ce tenuri frumoase aveau și ce păr bogat și mătăsos. Pe atunci, probleme ca acneea sau mătreața păreau să nici nu existe. Însă care e secretul frumuseții de atunci?

Secretul stă în produsele folosite de ele pe atunci. E impropriu spus produse, pentru că erau mai mult niște „produse” făcute în casă, din ingrediente naturale, care păreau să facă minuni.

Însă tehnologia a evoluat, societatea a evoluat și astfel au început să se creeze fel de fel de produse menite să aibă grijă de organismul nostru. Unele par să funcționeze mai bine, altele mai puțin, însă dacă ar fi să corelăm secretele frumuseții de pe vremea străbunicilor cu produsele de acum, ne-m da seama că cele mai importante ingrediente lipsesc cu desăvârșire, și anume plantele!

Sau mai bine spus, plantele bio, în forma lor pură și naturală, fără modificări genetice, fără parabeni și coloranți, fără alte lucruri care ar putea provoca mai mult rău decât bine.

Majoritatea produselor cosmetice de pe piața din ziua de azi se axează mai mult pe efectele produse pe termen scurt și astfel ingredientele pot avea efecte nocive asupra pielii. De aceea s-a creeat o alternativă, o soluție, produse care să aibă grijă de tenul tău și pe o perioadă mai lungă de timp, produse care să-ți respecte pielea și să o răsfețe, cosmeticele bio!

Ce sunt acestea și prin ce diferă de cosmeticele normale? Cosmeticele normale au în compoziția lor și foarte multe ingrediente nocive, foarte multe ingrediente ce pot provoca alergii sau iritații, ingrediente care produc efecte negative pe termen lung pielii tale, ca de pildă, îmbătrânirea prematură.

logo_bio_boomCosmeticele obișnuite se axează foarte mult pe ambalaj, pe miros, vor să atragă cât mai mulți clienți. Cosmeticele bio, chiar dacă au un preț puțin mai ridicat, calitatea și efectele benefice se văd pentru un timp îndelungat. Nu trebuie să ne lăsăm păcăliți de un ambalaj frumos și de un preț piperat, pentru că mai târziu va trebui să cheltuim foarte mulți bani pentru a remedia greșelile făcute atunci când am achiziționat produse ieftine!

Încă nu te-ai convins că asta e cea mai bună soluție? Alege acum cosmetice bio de la Bioboom, încearcă-le și vei simți schimbările pe propria ta piele!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *