Seara trecuta mi-am delectat sufletul cu ceva drag lui! Seara de concert, randul doi, Teatrul Mr. Gr Pastia Focsani! Minunat! Piese apartinand lui Tomaso Albinoni, Antonio Vivaldi, Domenico Cimarosa si Paul Constantinescu ! Interpretarea: Orchestra de camera Unirea dirijor Vincent Gruger, Solist Valentin Ghita- oboi Vioara I-a Cristian Balas, Vioara a II-a Alexandru Crisan , violoncel Constantin Chetreanu.

concert simfonic 22.02.2016Invitatul serii a fost Valentin Ghita, oboist principal al Orchestrei Nationale Radio, scolit la Cluj-Napoca, avand in palmaresul de prezentare interpretari realizate in tară dar si in strainatate. Acesta a interpretat două concerte pentru oboi si orchestră din creaţia compozitorilor T. Albinoni şi D. Cimarosa. Concertul va avea loc sub bagheta dirijorului Vincent Grüger.

Nu am cuvinte sa va spun cat de bine m.am simtit astfel incat sa transmit in mod real ceea ce am simtit, dar va spun doar ca m.am decis sa nu ratez pe viitor niciun concert din orasul nostru si cred ca e suficient de clara precizarea.

Am fost la concert impreuna cu familia si tin sa va spun ca fiica mea de doar 6 ani neimpliniti a fost incantata sa participe la un astfel de eveniment. Nu v.as fi spus acest lucru , dar consider ca e pacat ca sa nu umplem salile de spectacol atunci cand avem parte de evenimente atat de placute, adevarata hrana pentru suflet mai ales ca pretul biletelor a fost destul de acceptabil ( 25 lei, respectiv 10 lei redus) in conditiile in care se pot procura si abonamente pentru urmatoarele concerte ale Orchestrei “Unirea” la pretul de 80 lei  pentru 4 concerte, 60 lei  pentru 3 concerte şi 50 lei  pentru 2 concerte.

Felicit sincer conducerea Ateneului pentru ca aduce in Focsani astfel de evenimente memorabile!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *