Iată că am prins un nou cutremur de pământ acum 24.09.2016, orele 02:11 Focşani – Vrancea – România. Pot spune că a fost puternic deoarece m-a prins în gara Focşani, la nivelul solului şi cu toate acestea clădirea s-a mişcat mai mult decât credeam şi mai mult decât … doream.

Cine dormea sigur a fost mai surprins decât mine, iar cine locuieşte la nivel superior la bloc pot spune că s-a şi speriat. Cum se întâmplă mereu cu toţii ne bucurăm că nu a fost mai puternic şi acordăm o anumită valoare mişcării tectonice pe scara Richter cu mult mai mare decât cea reală întrucât suntem subiectivi. Eu consider că vrâncenii fiind învăţaţi cu seismele pot acorda o valoare mai apropiată de adevăr decât persoanele care stau în zone slab seismice.

Sper că nimeni nu a avut de suferit fizic în timpul seismului , iar dacă aveţi bibelouri, sticle, farfurii, tablouri care au pierdut lupta cu reyistenţa, să nu vă pară rău : E cel mai acceptabil tribut pentru noi !

glob-pamantesc
sursa :Internet

De exemplu eu de la început am spus că această mişcare seismică are peste 5 grade, iar  Aştept măsurătorile finale şi mai ales detalii despre cutremur pe care o să le transmit printr.un update la actualul articol!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *