Display-uri laptop – inlocuire si reparati

Display-uri laptop – inlocuire si reparatie

ecran laptop

 

Unul din cele mai neplacute lucruri care se poate intampla unui utilizator de laptop, este sa se trezeasca intr-o zi ca ecranul are probleme. Si adevarul este ca nu putine sunt cazurile de display-uri laptop defecte care ajung in service. Unele se sparg in urma unor socuri, altele clacheaza si trebuie schimbate. Sigur ca sunt si multe situatii cand problema este de alta natura sau cand cauza se poate remedia usor. Pentru ca uneori nu este nevoie sa se schimbe tot eranul, ci doar o piesa – fie lampa de iluminare, fie invertorul, fie cablul LVDS.

In practica, pot exista mai multe cazuri pentru display-uri laptop defect, motiv pentru care producatorii recomanda utilizatorilor aflati intr-o astfel de situatie sa mearga intr-un service pentru consultanta, suport si interventie profesionista pe partea de hardware.

 

Pe langa faptul ca display-urile laptop se pot sparte, unii utilizatori pot incepe sa descopere pixeli sau chiar linii de pixeli de-a lungul ecranului. Daca este vorba despre unul sau doi pixeli, atunci problema nu este atat de grava … pana la urma display-urile laptop contin milioane de pixeli, iar imaginea nu are de suferit din cauza catorva pixeli morti. Cu toate acestea, atunci cand apar mai multi pixeli morti pe ecran, problema poate deveni foarte deranjanta. Pe langa faptul ca acesta este un semn ca displayul incepe sa imbatraneasca serios, puteti observa ca e mai greu sa va concentrati pentru ca tindeti sa va uitati exact intr-un anumit punct luminos atunci cand nu este cazul. Cand exista mai multi pixeli morti grupati, citirea devine mai greoaie. Si de aici pana la a spune ca un laptop devine inutil nu mai este mult. Iata de ce problema cu display-uri laptop defecte trebuie solutionata.

Desi majoritatea persoanelor care constata ca au o problema de aceasta natura cu laptopul tind sa investeasca intr-un laptop nou, adevarul este ca exista solutii mai avantajoase din punct de vedere financiar. Plus ca achizitia unui laptop nou inseamna automat pierdere de timp cu transferarea datelor si instalarea unui noi sistem de operare.

Prin urmare, daca va confruntati cu un laptop cu problele pe partea de display, puteti alege sa inlocuiti displayul. Pentru o cheltuiala accesibila, veti rezolva problema si veti putea sa va bucurati din nou de acelasi laptop care va serveste de ceva timp. Pentru reparatii display-uri laptop, inlocuire sau chiar diagnostic probleme de orice natura va asteptam de luni pana vineri in service Onlaptop din Bucuresti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *