E bună camera de supraveghere în mașină ?

Cred că nu sunt singurul posesor de permis de conducere și de autovehicul care în condițiile traficului de pe șoselele noastre a trebuit să recurgă la manevre foarte riscante pentru a evita accidentarea unei persoane neatente sau impactul cu un alt autovehicul al cărui șofer nu era atent la trafic. Nu pot să spun că pe mine nu  m-au ferit alții, dar ideea este valabilă pentru ambele situații : Camera de supraveghere a traficului amplasată în habitaclul autovehicolului este necesară, deși aș folosi cuvântul obligatorie dacă mă gândesc mai bine !

DSC_0009DSC_0059DSC_0062DSC_0012

Plecând de la această concluzie am decis să mă dotez cu un astfel de gadget și raportat la suma de bani disponibilă am ales o cameră auto Tellur HD DVR! Prețul accesibil sau nu poate fi stabilit de fiecare în parte și eu vă ofer link-uri către magazine care le comercializează: – carrefour, emag, cel.ro Despre cameră vă pot spune că are ecran LCD  de 2,5 inch, suportă card de memorie SD/MMC (maxim 32 GB), se alimentează la priza de brichetă a mașinii, iar cutia conține- Suport parbriz, Incărcător auto, Cablu USB, Baterie reîncărcabilă BL-4C, iar montajul este usor și conferă siguranță prin vidarea sistemului de prindere. camera dispune de mai multe tipuri de setări pe care fiecare le personalizează după cum crede că e mai bine: contrast, setarea orei și datei, periodicitatea filmării în buclă, rezoluția de filmare etc. Eu am ales filmarea în buclă la fiecare 2 minute la claritate maximă și pe un card de 2 Gb îmi incap cam 10-12 filmări cu precizarea că prima filmare este înlocuită de cea mai recentă filmare atunci când spațiul de stocare este epuizat și acest lucru se repetă mereu.

Am utilizat camera ca un martor tăcut al traficului rutier și mă bucur că nu a fost nevoie să o folosesc în sensul de a-mi dovedi acțiunile legale pe timpul șofatului și îmi propun nici să nu fie nevoie să folosesc înregistrările. Referitor la claritatea filmării vă ofer 2 minute din plimbarea mea!

Mi-a făcut plăcere să vă prezint această cameră de supraveghere a traficului ( data filmarii nu a fost setata de mine ) și chiar vă îndrum să vă cumpărați un astfel de dispozitiv!

2 thoughts on “E bună camera de supraveghere în mașină ?

  1. Cum nu se putea mai bine! Chiar acum am pe langa mine camere de supraveghere si un NVR, cu care pregatesc niste tutoriale. Poate te vor ajuta tutorialele, care vor fi postate in perioada urmatoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *