Efectul Boomerang …

fetita si Boomerang

De multe ori am participat cu plăcere la campaniile organizate de către Blogalinitiative pentru că toate au fost instructive, educative, de bun simț și ancorate în realitățile societății în care trăim fapt pentru care abordarea  corectă, sinceră, cinstită a subiectelor a fost la îndemâna mea.sigla boomerang

Campania BOOMERANG nu face notă discordantă și pentru că urmărește mediatizarea unui canal de desene animate și implicit a unor filme de desene animate care nu promovează violența fizică sau de  limbaj, nu conțin scene care ar putea avea un efect negativ asupra copilului și formării sale educaționale mă alătur cu plăcere.

Eu sunt trecut de vârsta copilăriei și pentru că mă uit la desenele animate împreună cu fiica mea Daria-Elena de 4 ani și jumătate pot spune că serialul Tom și Jerry rămâne preferatul meu.6c881cf38a3865b994dfa4e4a8bf26ee Deoarece postul de desene animate preferat este Boomerang, am analizat bine programul și conținutul episoadelor și am ajuns la concluzia că acest post se adresează preponderent copiilor cu vârste cuprinse între 4 şi 8 ani şi familiilor acestora.

Pentru a aborda mai corect campania am decis să mă folosesc de experiența celui mai fidel telespectator al postului Boomerang și i-am adresat următoarea întrebare așteptând un răspuns

”- Daria, care-ți place cel mai mult dintre următoarele desene animate: Inspector Gadget; Patrula Junglei în acțiune; Tom și Jerry; Scooby-Doo, unde ești tu?; Looney Tunes: „Micii poznași” şi Baby Looney Tunes; Garfield Show; Orășelul leneș; Pantera Roz și prietenii; Animaniacii; Krypto, câinele erou?

– Toate ! ( și râde gândindu-se probabil că e timpul să pentru programul de vizionare TV )

-Totuși, spune-mi care-ți place mai mult și de ce !

Inspector Gadget îmi place pentru că este un politist care are multe dotari care-l ajută să descopere răufăcătorii; Tom și Jerry mă amuză prin felul în care șoricelul găsește mereu scăparea; Scooby-Doo, unde ești tu? are multe activități, chiar ieri a pescuit un sălbatic într-un cub de gheață ( râde ); Garfield Show îmi place pentru că acest motan mănâncă tot și dă vina pe alții; Orășelul leneș are un om care nu suportă gălăgia și care vrea să oprească toți copiii să nu mai facă gălăgie folosind diverse trucuri; Pantera Roz și prietenii rezolvă mistere, e amuzant și e frumos ; Animaniacii nu știu să scrie  și fac multe năzbâtii, se strâmbă și vorbesc ciudat; Krypto, câinele erou – este un super erou care salvează lumea de rău făcători și îmi place mult că salvează și oamenii care se află în situații periculoase. Cu toate acestea mama lui nu știe ce erou are întrucât el când se învârte prinde puteri extraordinare”.

După această expunere , cum să nu o las să deschidă televizorul ? 😀 ! Cum să nu te uiț cu ea la desenele animate când constați că toate sunt potrivite pentru a fi privite în familie ?

fetita si Boomerang

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *