Experienta Bergenbier Thermo INK

BuzzStore a hotarat studiindu-mi miscarile publice de pe facebook si analizand raspunsurile mele sincere la un chestionar ca e cazul sa primesc spre totala testare un pachet cu 12 doze de bere Bergenbier de 500 ml ( 6 beri cu alcool bere blonda și 6 beri Fresh Soc cu mai putin alcool ), un odorizant auto care sa-mi aminteasca atunci cand cobor din masina ce sa cumpar prima data și o minge care să-mi facă sete după ce o alerg 😀 !

DSC_2285
Normal ca am fost placut surprins și că aș repeta experiența oricand 😀 , dar eu vreau să vă spun doar părerea mea referitoare la noua tehnologie thermo ink pentru ca Bergenbier a pastrat acelasi gust inconfundabil pentru bere , gust ce nu are nevoie de prezentari. Prin urmare vreau sa va spun ca ideea celor de la Bergenbier de a desena pe doza cu cerneală speciala niste munți care ”primesc” o nuanță de albastru perfect imediat ce berea are o temperatura intre 8 și 10 grade merita toata lauda pentru ca nu da greș, am verificat în repetate rânduri și confirm că albastru înseamnă liber la băut bere 😀 !
DSC_2320

În ceea ce privește sortimentul Fresh Soc țin să vă spun că are 1,9 % alcool și a reprezentat o desfătare pentru doamnele venite la o petrecere organizată în familia noastră. Aprecierile spuse de mine mai sus au fost cidentice cu ale musafirilor mei care cunoșteau  berea prieteniei, dar care chiar nu știau de noile ambalaje cu cerneala specială!

Pe scurt se merită să simți în palmă răcoarea BergenbierMunțiAlbastri !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *