Femeia și eticheta !

Anul acesta s-a întâmplat să ajung și eu să serbez noptea dintre ani într-un local public împreună cu mulți necunoscuți și doar în compania unui cuplu cu care mă știam . am fost la Râmnicul Sarat, județul Buzău  la un Restaurant, SPOT pe numele lui.

Mi-a plăcut experiența, localul a fost frumos, ambianța plăcută și sufletul petrecerii a fost Gicuța Nitu, o solistă necunoscută de You tube din păcate, dar foarte acivă și neobosită. Îi transmit acesteia felicitări pentru prestație mai ales că nu a avut decât o pauza mai mare de 5 minute  când probabil a mancat. În rest ne-a ținut în dans și mărturisesc faptul că prima dată când m-am uitat la ceas după miezul nopțșii am constatat că e ora 4 – așa de repede a zburat timpul!

Pentru că sunt cârcotaș nu aș putea să nu laud femeile care au inaugurat noile lor încălțări și să mă bucur pentru ele că au putut să-și cumpere pantofi în condițiile cheltuielilor de iarnă. Totuși , drăguțelor , jumuliți eticheta de pe talpă dintre toc și partea care intră în contact cu solul, e jignitor pentru voi să stați cu eticheta pe voi !

 P.S. E de prisos să spun că nu am fotografiat tălpi, ci doar ce am plăcut ! 😀

 La mulți ani , 2015 !

DSC_1613

DSC_1617

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *