Film al anului 2003 ” Final Destination 2” este practic continuarea thrillerului din 2000 . Legătura este făcută prin Clean Rivers care trăiește închisă într-un spital de psihiatrie din proprie initiativã. Aceasta  este singurul supraviețuitor al catastrofei zborului 180 și se teme că Moartea vrea să o ia. cum a făcut cu prietenii ei. Clear nu se însealã și nici nebună nu este mai ales că prietenii ei sunt morți deja. Totuși Moartea apare pe autostrada 23 și este ”simțită„ de  adolescenta Kimberly Corman care ”privește” neputincioasã cum bustenii dintr-un autocamion cad pe autostradã, provocând o catastrofã în lant cu zeci de morți, răniți și mașini distruse. Urmare a premoniției întoarce mașina și blochează accesul pe autostradă până vine un tânăr ofițer de poliție. Imediat ce-i explică polițistului de ce a procedat așa premoniția devine realitate sub ochii lor.
Kimberly simte că abia acum începe fuga de Moarte cu adevărat și lupta pentru rămânerea în viață.  Moartea e greu de înșelat, dar făcând legătura cu evenimentul dramatic al zborului 180 merge la spital să primească sfaturi de la supraviețuitoare pentru a reuși să se mențină în viață și ea și prietenii ei. Normal că filmul este presărat cu incidente mortale până când se descoperă cheia care asigură succesul supraviețuirii și nu o să vă spun câte personaje supraviețuiesc încercărilor destul de multe și diferite ale morții. Procedez astfel deoarece consider că e bine să vedeți filmul și nu vreau să stric suspansul.
Dintre actorii  care au jucat și în primul film au rămas Ali Larter în rolul lui Clear Rivers și Tony Todd în rolul groparului misterios, dl. Bludworth.
În film mai apar; A.J. Cook, Michael Landers, T.C. Carson, Jonathan Cherry, Keegan Connor Tracy.

Pe mine așa cum am spus și după primul film, acest subiect mă pune pe gânduri !

logo

Vizionare plăcută la Final Destination 2 !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *