Am vazut de curand filmul Final destination – produs in anul 2000 si pentru ca sunt convins ca mai sunt si alte persoane care nu au vazut filmul pana acum m.am gandit ca nu ar strica o recenzie cat mai concisa.

Subiectul filmelor cu acest titlu, pentru ca sunt mai multe filme in serie, este acela ca un  personaj prevede o catastrofa in care urma sa moara mai multe persoane si in urma interventiei sale reuseste sa salveze cateva viitoare victime. Totusi MOARTEA avea in plan sa curme si vietile celor ce au scapat ~fara drept~ si le intinde acestora diverse capcane rezultand moartea in conditii destul de stupide.

Filmul acesta al anului 2000 este primul din serie si in el Alex dupa ce practic vede catastrofa care urma sa se produca reuseste sa/si salveze cativa cunoscuti coborand cu totii din cursa aeriana 180 care-i ducea la Paris. Imediat moartea isi intra in rol si isi ia tributul ucigand persoanele salvate exact in cronologia in care ar fi murit in accidentul aviatic, pregatindu.le circumstante mortale aparent banale. Alex afla si cum poate fi pacalita moartea pentru a doua oara, dar nu o sa va spun cine sau daca vor fi la finalul filmului supravietuitori care sa pacaleasca moartea si a doua oara !

Personal mi.a placut filmul si de aceea voi continua sa vad si celelelte filme @Final destination

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *