Flip e la Focșani

Flip este camionul special amenajat care găzduiește programul de educație financiară Școala de bani pe Roți. Remorca modulară aCcamionului FLIP se transformă într-un loc de joacă cu dotări de ultimă generație, unde traineri specializați oferă ateliere interactive unui grup format din 15 elevi, timp de 90 de minute. Școala de bani pe roți recurge la învățarea experiențială și jocuri pentru a-i ajuta pe cei mici să acumuleze cunoștințe despre cum circulă banii prin lume, într-un timp foarte scurt.

Până pe 22 octombrie 2017 Banca Comercială Română are plăcerea de a vă invita în zona Grădinii Publice (Strada Mihail Kogălniceanu nr. 25) să participați la o experiență de neuitat.

Numai în primele 3 zile la atelierele gratuite au participat peste 140 de elevi cu vârste între 7 și 14 ani . Participarea se face în grupuri de 15 elevi pentru aproximativ 90 minute.

Înscrierile se pot face  pe https://www.scoaladebani.ro/peroti/ sau la numărul de telefon 0725 772 255.

Școala de bani pe Roți este un proiect realizat în parteneriat cu BCR Leasing și Fundația Vodafone România, fiind o componentă a programului național de educație financiară al BCR – Școala de bani, care se adresează copiilor, adolescenților și adulților. În ultimul an, peste 700 de angajați ai BCR au devenit, în mod voluntar, profesori de educație financiară și au oferit, până acum, unui număr de 10.000 de români workshopuri de educație financiară, în cadrul proiectului Școala de bani – ore de educație financiară pentru adulți.

Pe youtube sunt foarte multe clipuri care dovedesc faptul că învățătura prin distracție este în camionul FLIP.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *