Gainere Weider

Zilnic, corpul nostru are nevoie de 12%-18% proteine, necesare pentru functionarea in norme optime a organismului. In acest caz, idea de protein duce cu gandul al o dieta dar, pe langa faimoasa dieta pe baza de protein, cunoscuta sub numele de Dukan, mai exista si aceste Gainere. Gainere-le au rolul de a imbunatatii performanta atletica a persoanelor care se antreneaza de performanta pentru culturism. Performanta si aspectul este imbunatatit doar in acel moment in care se reduc de tot din dieta sportivului, carbohidratii. Acesti carbohidrati sunt responsabili de aportul de energie al corpului precum si de depozitele de grasime create. Corpul are tendinta de a crea depozite de grasime, pentru a evita infometarea. Aici intervin proteinele descries in urmatorul paragraf.

Cand spunem culturism, nu multa lume stie ce inseamna asta. Acest cuvant aduce dupa el mult timp de efort fizic si efort psihic precum si o anduranta de admirat. Acest sport a inceput in anii 1880-1890 si este, pana astazi, un sport care necesita performante uluitoare. In tot acest timp, medicina s-a imbunatatit si au aparut diverse metode pentru acele persoane care au dificultati in dezvoltarea muschiilor. Produsul destinat acestor persoane este produsul pe baza de proteine Gainer Weider, acest produs este recomandat de nutritionisti si in aceiasi masura si de antrenori, pentru toti hardgainerii si toti cei care prezinta dificultati in dezvoltarea musculara. Fiind un produs proteic, ajuta consumatorii sa isi uniformizeze musculatura, neavand nevoie de energie suplimentara. Energie care este preluata, de obicei, din carne animala, care de cele mai multe ori vine la pachet cu diferite grasimi. Grasimi care se depun in in depozite si se ard doar la effort fizic.

Site-ul www.culturism.net pune la dispozitie o gama variata de produse destinate sportului denumit culturism. Aici gasiti diverse produse adaptate stilului de exercitiu practicat. In acest articol am definit caracteristicile produsului Weider Mega Mass 4000 care vine intr-o varianta de 7kg si care este necesara tuturor persoanelor cu deficiente musculare. Produsul asigura necesarul zilnic de proteine si asigura raportul caloric destinat unui antrenament de success. Produsul este disponibil in doua variante, vanilie si ciocolata, pentru toate gusturile clientilor lui.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *