Gard viu vs. gard mort :D

Am zis să influențez vremea bună și ieșind la plimbare prin Focșani să dau de veste că oamenii vor timp bun pentru plimbări. Știu eu că nu am nicio influență, dar visarea e bună la orice vârstă. Astfel am plecat la plimbare din sudul orașului cu destinație precisă Autogara amplasată în nordul orașului, trebuind practic să străbat de la un capăt la altul întregul Municipiu Focșani. Mergând la pas observi bine mediul înconjurător, cetățenii întâlniți și poți să te concentrezi pe ce aspecte dorești etc

Ei bine, când am ajuns aproape în centru, la fosta clădire Federalcoop, peste drum de BIG , am constatat că o minte luminată a decis să completeze o porțiune lipsă din gardul viu amplasat între clădire și trotuar. Dacă această activitate ar fi fost făcută în mod normal, prin plantarea de puiet de gard viu sigur că nu observam sau mai bine spus nu mă oprea din drum pentru că ar fi fost o stare de normalitate. Faptul ce m-a frapat a fost că acea porțiune lipsă din gard a fost înlocuită cu ….. UN PANOU DE LEMN VOPSIT IN VERDE IMITÂND GARDUL VIU !

Eu personal nu am mai avut contact cu așa dovadă de inteligență și orientare până acum și m-am gândit să cer sprijin online și să aflu dacă asemenea minți ”orientate”, ”luminate” și-au dovedit existența și în alte orașe ale României sau vorbim de o nouă premieră în Focșani  la fel cum s-a întâmplat și cu ”plombarea cu nisip”.

DSC_1786DSC_1785

Părerea mea este că a costat mult mai mult această ” manoperă” și că nu peste mult timp va fi luată de un cetățean care știe să utilizeze bine o bucată de placaj cu tot cu acel cadru de fier. Mai bine îi punea balamale și transforma panoul in portiță pentru accesul celor care au nevoi fiziologice 😀 În zonă a fost înregistrat un incident grav plecând de la urinatul pe trotuar ( un cetățean a fost injunghiat pentru ca i-a atras atenția unui ” pișăcios ” ).

Vă aștept cu puncte de vedere din cât mai multe localități, dragilor !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *