Astăzi am fost la film la Happy Cinema Focșani pentru a viziona filmul Gods of Egypt  și pot spune că sunt foarte mulțumit de alegerea făcută. Cele 2 ore de film au trecut pe nesimțite întrucât am fost captat de acțiunea filmului și mărturisesc faptul că m-am uitat la ceas să mă conving că au trecut chiar 2 ore de la începerea filmului. Referitor la film vă ofer sinopsis-ul de pe site-ul oficial al cinematografului :

”Intriga din Gods of Egypt se declanșează atunci când unul dintre zei, Seth (Butler) ucide un altul, pe Osiris. Când fiul lui Osiris, Horus (interpretat Nicolaj Coster-Waldau), în încercarea de a se răzbuna, se alege cu ochii scoși, un singur om, un tânăr hoț îndrăgostit de o sclavă, se încumetă să ajute la înfrângerea zeului nebun.”

Filmul are tot ce-i trebuie : efecte speciale pentru că beneficiează de tehnologia 3D, povești de dragoste, violență, lupte și … final fericit! Actorii joacă destul de bine și chiar reușesc ajutați de efectele speciale să teleporteze spectatorul în acțiunea filmului, iar acest lucru îl spun deoarece m-am surprins de câteva ori tresărind în același timp cu personajul care trebuia să evite o accidentare 😀 !

Consider că este un film care merită văzut și cu siguranță nu este pentru copii mai mici de 12 ani așa cum este stipulat și în condițiile de audiență ( cu toate că eu aș spune datorită violenței  că nu e recomandat celor cu vârstă sub 15 ani )!

Faptul că e un film ”fierbinte” a cărui premieră a avut loc pe 26 februarie, este un motiv în plus pentru a nu fi ratat de iubitorii de film mai ales că se regăsește și  în programul proiecțiilor săptămânii 11-17 martie 2016 de la Happy Cinema Focșani

Vă urez vizionare plăcută !

gods

1 thought on “Gods of Egypt

  1. Cred ca este un film pe gustul meu, desi nu stiam ca a fost lansat in cinematografe. Ce bine e cand mai citesti cate un blog, mai afli de una, de alta :)) Trebuie sa-l vad!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *