După ce am văzut primul film din serie și mi-a plăcut, m-am gândit să acord atenție și celui de-al 2-lea.
Filmul ne duce în exotica Thailandă unde Stu urmează să se însoare. Phil (Bradley Cooper), Stu (Ed Helms), Alan (Zach Galifianakis) și Doug (Justin Bartha) sunt tot împreună, iar mahmureala vine imediat după ce hotărăsc să bea o bere pe plajă sărbătorind penultima seară de burlăcie a medicului Stu. Filmul are aceeași desfășurare ca și în partea I în sensul că mahurii trebuie să reconstituie faptele unei nopți tumultoase. Dacă ceea ce s-a întâmplat în Vegas trebuia să rămână în Vegas, acum faptele se petrec in Bangkok. Stu trebuie să-l găsească și să-l redea familiei pe fratele miresei lui de la a cărui dispariție are un singur indiciu: degetul acestuia :D!

Hangover 2

Pentru că am văzut prima parte, nu am fost prea impresionat de film. Cu toate acestea sunt convins că dacaă vedeam prima dataă acest film îmi plăcea la fel de mult precum prima parte. Întrucât am perceput filmul ca o reeditare a primului episod nu am fost dat pe spate.
Prin urmare puteți să-l urmăriți dacă e primul din serie pe care-l vedeți și garantez că o să vă placă.
Eu o să risc să văd și partea a 3-a și sper să nu regret.
Despre film vă voi spune că pe site-ul de specialitate internațional IMDB are nota 6,4 în timp ce voturile publicului român a adus nota 7,6.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *