Happy blogmeet la Happy Cinema Focșani!

Comunitatea bloggerilor din Vrancea în ultima vreme nu mai este prezentă prin acțiuni sau proiecte , iar un motiv ar fi acela că nu prea s-a reunit anul acesta. O invitație care ne-a surprins plăcut ne-a oferit ocazia să facem un blogmeet happy la cinematograful din cadrul Mall Focșani , respectiv – Happy Cinema Focșani.

Cred că timpul scurt de ” adunare ” precum și faptul că întâlnirea a avut loc într-o zi lucrătoare la o oră când încă se mai muncea a făcut ca să fim doar 4 bloggeri prezenți ( Alexandra Tătaru, Dan Stefan, Dan Trofin și subsemnatul ), dar am păstrat legătura on line cu mai mulți colegi !

Gazda noastră, Laurențiu ne-a prezentat sălile de cinema, una având tehnologie 3 D, și am continuat să socializăm la un pahar de berică . Ulterior pentru că a fost o premieră blogmeet-ul de la cinema, am fost invitați să participăm la premiera filmului Steve Jobs 2015 , și am acceptat cu mare plăcere mai ales că s-a difuzat filmul doar pentru noi!

În urma discuțiilor purtate am stabilit că nu este normal ca acum când avem un cinematograf modern în orașul nostru să existe oameni care nu cunosc acest lucru și am decis să punem un pic umărul la promovarea acestei locații întrucât ar fi în ajutorul vrâncenilor care își doresc să vadă filme în condiții civilizate și mai ales să se bucure de ultimele apariții cinematografice, dar și în avantajul Happy Cinema – un brand 100% românesc care are intenții de extindere la nivel național cu toate că acum funcționează doar la Focșani și în scurt timp se va deschide și la Buzău o locație.

În ceea ce privește comunitatea bloggerilor din Vrancea , chiar îmi doresc să fim mai mulți la următorul blog – meet și să ne mai împărtășim în mediul off line experiențe și proiecte!

1 thought on “Happy blogmeet la Happy Cinema Focșani!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *