Joy Ride 3 ( Glumă mortală) – 2014

Aveam în calculator un folder cu filme și pentru că noaptea trecută nu aveam somn m-am gândit să văd un film și astfel neștiind nimic despre filme și fiindu-mi lene să caut detalii pe internet am dat play acestui film JOY RIDE 3!

A început bine cu scene de sex, cu o actriță hotărâtă și frumoasă și imediat am fost transportat către secvențe de maximă încordare și suspans care au culminat cu o crimă având un mod de înfăptuire foarte straniu, cei doi iubăreți sfârșind sub roțile unui autotren! Mult sânge, multă adrenalină și chiar că nu aveam șanse să mă mai atragă somnul. Imediat în film a apărut o echipă de tineri care doreau să ajungă la o cursă de mașini să concureze și care a luat fatidica decizie de a folosi în deplasarea lor chiar acea autostradă a morții pe care tocmai ce-și pierduseră viața cei doi amorezi. Este lesne de anticipat că șoferul criminal de autotren intră în scenă și astfel am ajuns să trăiesc foarte intens alături de fiecare actor care-și pierdea viața într-o desfășurare a acțiunii plină de acțiune, suspans, sânge și răsturnări de situație.

Nici la final răul nu este înfrânt total , iar acest lucru ne face să rămânem cu gândul la criminalul care își caută mereu alte victime.

Eu nu prea mă uit la filme horror, dar pot spune că acest film reprezintă pentru mine filmul cel mai sângeros, cu cele mai multe crime realizate în modurile cele mai ciudate de la sfârtecarea trupurilor și până la crăparea capului victimei.

Am fost atât de impresionat de film încât chiar am visat numai scene violente și sânge toată noaptea, iar această ultimă frază o dedic celor care vor să știe la ce să se aștepte cu pre izarea că interpretarea actorilor este una care nu solicită aptitudini mari de actor!

Dacă vreți crime, suspans și mult sânge acum aveți încă o recomandare !

1 thought on “Joy Ride 3 ( Glumă mortală) – 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *