Let`s Do It, Romania! Let`s Do It Again!

Mâine, 24.09.2016, România se ”dezbracă” de o parte din deșeurile aruncate în locuri în care în mod normal nu ar trebui să fie. Mâine este ziua ” Let`s Do It, Romania!”, iar Focșaniul ca și în anii trecuți participă la această mare acțiune de ecologizare. Începând cu 1 iulie 2016 voluntarii au semnalat locurile în care se găsesc mormane de gunoaie, iar astăzi este ultima zi în care voluntarii activi se pot înscrie ca participanți.

Înscrierea și repartiția pe zona de acțiune se poate face direct online pe site dar pentru Focșani se pot face înscrieri începând cu ora 8 dimineață la Primaria Focsani, unde se va primi repartizarea mormanelor ce urmează să fie curățate și se împart sacii și mănușile.

Eu m-am facut cont și m-am repartizat unui morman ce trebuie exterminat, dar mi s-a cam schimbat planul în sensul că la noapte sunt de serviciu , iar la ora 11 am un alt eveniment. Prin urmare o să încerc să mă trezesc devreme să mă duc la Primărie să fiu repartizat, mă duc la locul indicat și stau atât cât să pot ajunge și la conferința de la ora 11. Să văd, totuși, dacă o să am baterie 😀 !

Celor cărora programul le permite le transmit că în viața asta unde egoismul ne intrigă prin omniprezență este indicat să oferim un pic de atenție mediului înconjurător. În plus acțiunea de colectare implică multă mișcare, iar mișcarea este benefică sănătății.

Felicitări organizatorilor și să ajungem cât mai repede în vremurile în care, în loc să acționăm pentru strângerea deșeurilor, să privim fotografiile din anii care au eliminat definitiv deșeurile prin strângere și educație.

Cine nu poate ajuta la strângerea deșeurilor poate fi la fel de util prin mediatizarea acțiunii precum și prin educarea semenilor care nu au respect față de mediul înconjurător !

lets-do-it

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *