M-am ”pricopsit” cu o șosetă …

De sărbători se înmulțesc faptele bune și surprizele.  Așa se face că astăzi la prima oră am fost sunat de un curier pentru a prelua un colet. M-am dus și l-am ridicat, dar cum pe colet nu era decât numele meu și cum nu așteptam vreun pachet am urcat cele 4 etaje până la domiciliu încercând să ghicesc ce e în colet, de la cine și mai ales pentru ce.DSC_1550

Ajuns acasă am primit ajutorul necondiționat al fetei mele și am constatat că pachetul chiar îmi era destinat și constituia o leapșă din partea iLUX.ro pentru că am găsit o scrisoare cu mecanismul campaniei. DSC_1551Astfel iLUX a pus în circulație mai multe șosete roșii care au plecat spre bloggeri cu ceva în ele, iar bloggerii urmând leapșa trebuie să păstreze conținutul și să trimită ceva dulce și orice mai dorește unui alt blogger din lista lor – fără să lase mesaje de natură a descoperi destinatarul 😀 – transportul fiind plătit de iLUX. ( iLux este un magazin online de cadouri de lux personalizate unde se gasesc cadouri speciale pentru barbati, femei sau copii. Oferă și personalizarea prin gravura a cadourilor pentru cei care doresc să vorbească in numele lor cadoul )

Eu am avut un cadou dulce și util : O ciocolată albă cu alune, o agendă 2015 și un produs ”StickNfind” destinat găsirii cu ușurință a obiectului cel mai des rătăcit de o persoană prin aplicarea unui sticker ușor de găsit pe o rază de 45 metri pe care abia aștept să-l testez 😀 . Piciorul care poartă șoseta rămâne la mine că-i de-al casei 😀 !

DSC_1553

Mulțumesc sincer persoanei care s-a gândit la mine și mă laud că la rândul meu am pregătit deja pachetul și aștept doar să vină curierul să-l preia.

O surpriză dulce va pleca de la mine pentru a fi bucurie cuiva !

Sărbători Fericite !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *