Mai mult BECK`S !

BECK`S GOLD, noul sortiment lansat de renumitul producător de bere german sigur va fi senzația verii cel puțin prin faptul că reprezintă o noutate în piața berii. Nu am auzit pe nimeni până acum să vorbească defăimător la adresa calității produselor BECK`S , iar eu chiar sunt un consumator al acestei mărci de bere care are o percepție bine meritată de bere superioară, de bere de calitate. Ideea BECK`S GOLD – o bere mai puțin alcoolizată menită să stabilească punctul de întâlnire a preferințelor femeilor și bărbaților consumatori de bere la această bornă de 4% alcoolemie, este una care din partea mea are tot suportul.

Se știe că sunt femei care ar consuma o bere ” reală”, dar sunt împiedicate de nivelul mare de alcoolemie și se tem de ”urcatul la cap ” al băuturii alcoolice. Prin urmare până la apariția  BECK`S GOLD încercau să-și satisfacă plăcerea unei beri consumând diferite beri slab alcolizate, cu arome de diferite fructe și nu puteau savura o bere în adevăratul sens al cuvântului. La fel de bine se știe că nu toți bărbații au rezistență mărită la consumul de bere și că lauda de a doua zi este : ” Aseară am tras 8-10- 12 etc  beri!” Pentru acești bărbați care pe deasupra îmai sunt și supuși ai numerelor mari de beri consumate, BECK`S GOLD este ocazia perfectă pentru un ”up-grade” al numărului maxim de beri consumate :D!b

Acestea sunt motivele pentru care sunt convins că borna BECK`S GOLD -4% alcoolemie va fi un punct de întâlnire foarte frecventat. Parcă în sprijinul afirmațiilor mele vin și patronii de terase care pun la mare preț acest nou sortiment de bere, lucru care mă convinge de faptul că BECK`S GOLD este solicitată. Personal am băut noua apariție și pot spune că diferența de alcoolemie chiar se constată de la prima gură și parcă nici acidularea nu e aceeași cu a unei beri BECK`S clasică în sensul că e mai mică. De asemenea aș putea spune că am simțit mai bine olfactiv prezența cerealelor din compoziția BECK`S GOLD. Nu am fost și nu pot explica de ce, mulțumit de sticla transparentă, cu toate că berea se prezintă foarte bine mai ales după ce se șterge condensul și se vede aurul lichid strălucitor. Eu fac parte din rândul celor care preferă berea de 5 % alcoolemie sau chiar strong ( dacă mă grăbesc la somn ) însă acum sunt sigur că o BECK`S GOLD nu ar fi decât bine venită în orice moment al zilei indiferent de activitățile care urmează acesteia. Nu detaliez că sunt șofer și nu e bine 😀 !

Pentru o promovare în ton cu gustul și senzația oferite de acest nou sortiment am descoperit un clip foarte interesant care vrea să spargă stereotipurile și să dovedească faptul că orice se poate face, orice e posibil și realizabil așa cum și o bere cu alcoolemie de 4 % este:

Blogalinitiative a pus umărul mediatizarii acestei noi  apariții , iar eu m-am alăturat cu plăcere mai ales că am descoperit și provocările aplicației ”Cine spune că” deși nu am fost norocos să mă număr printre cei 20 de finaliști. Acest sortiment a fost gândit să-l  reprezinte pe cel care este “fresh thinker” și care este așteptat la Think Fresh Night pe 3 iulie, când se vor organiza 3 evenimente revigorante în București :

  • La Galeriile Artmark – 20:00 – campionat de mini-golf chiar în galeria de artă
  • Pe heliportul Crystal Tower – 20:00 – campionat de bowling
  • La Teatrul Elisabeta – 23:00 – un show electro unic

Eu aș caracteriza campania Beck’s Gold astfel : ”Beck’s Gold și judeci altfel! ”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *