Motosapa de la cultivi.ro

Motosapa este un utilaj agricol care ne permite si ne ajuta in prelucrarea tipurilor de sol si care nu presupune o mare complexitate in operare acesteia.
Cele mai cunoscute tipuri de soluri prelucrate cu motosapa sunt cele care se prelucreaza usor si se lucreaza cu usurinta cu acestea pe acestea cu ajutorul motosapei, motorul sau cu putere mica este mai mult decat suficient pentru a permite frezelor acestuia sa pregateasca solul si sa il intretina pana la insamantarea lui si cultivarea acestuia.

Mai mult, la o motosapa poate fi atasata si o prasitoare sau o rarita, accesorii care permit intretinerea solului pe care doriti sa il prelucrati .

Aceste utilaje sunt folosite pe suprafete de pamant ce sunt usor de prelucrat si acceptabile , pentru un sol mai greu si mai dificil se poate folosi u motocultor,deoarece acesta are un motor mai mare si mai puternic. Revenind la motosapa , i-am cumparat bunicii mele care locuieste la tara un astfel de utilaj pentru a o scuti de munca fizica si pentru a castiga mai mult timp , deoarece aceasta se chinuia destul de mult si depunea mult efort pentru a prelucra putinul pamant pe care ea il are in gradina din spatele casei , Pentru culturile ei de rosii,castraveti,leustean,ceapa,porumb,usturoi sau orice alte legume cultiva ea pentru gospodarie , motosapa este mai mult decat suficienta , si-o regleaza exact asa cum vrea ea si isi incepe treaba il locul unde isi petrece cel mai mult timp , adica in gradina ei mult iubita. Motosapa este exact ce ii trebuia , este destul de usoara si usor de lucrat cu aceasta , necesitand putin timp si nu o indemanare foarte mare.

Pentru plantatiile de vis ale bunicii,motosapa este ceva mai mult decat suficent pentru ea . De fiecare data cand mergem in vizita sau in vacanta la tara la bunici , acestia ne pregatesc o multitudine de feluri de mancare, bineinteles mult mai gustoaste decat ceea ce mancam in zilele in care nu suntem la acestea , pentru ca legumele cultivate in gradina de la tara fata de cele cumparate din magazine nu se pot compara , sunt mult mai gustoase si cu siguranta mult mai sanatoase. Toate mancarurile gustoase facute de bunica mea draga sunt facute din legumele cultivate cu manutele ei , si toate acestea bineinteles cu ajutorul motosapei cumparate de pe www.cultivi.ro pe care bunica o recomanda cu multa dragoste.

1 thought on “Motosapa de la cultivi.ro

  1. Și motosapa este tot un fel de motocultor, însă unul pentru casă, mai puțin profesional și destinat prelucrării de suprafață a pământului. Nu prea poți „ara” cu o motosăpătoare. Eu am cititi aici motocultorbun.ro. Acum sper că ce au scris ei este și corect. Am avut și motosapă și am și motocultor acum.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *