Un  eveniment care merita si trebuie sa fie adus la cunostinta tuturor focsanenilor iubitori sau nu ai exprimarilor artistice de orice fel este concertul simfonic al Orchestrei de Cameră UNIREA, din data de 22 februarie de la orele 19:00.  Sala Mare a Ateneului Popular “Mr Gh.Pastia” sper sa fie plina intrucat un astfel de concert nu primeste zilnic orasul nostru si trebuie sa va spun ca sunt multe orase mai mari decat municipiul Focsani care nu au parte de asemenea evenimente. Pentru Focsani, Orchestra de Camera este un motiv de mandrie si o dovada clara ca locuitorii judetului aprecieaza arta adevarata.

Acum imi este foarte usor sa spun ca voi fi prezent in sala deoarece stiu ca ma asteapta un concert care sigur imi va da o stare de bine si ma va incarca pozitiv asa cum am simtit si la concertul anterior din 23.01.2016. Imi aduc aminte ca atunci paseam nu prea determinat pe holul Ateneului spre sala de concerte si nu aveam o tragere mare de inima intrucat nu mai fusesem la vreun concert simfonic, dar acum sigur o sa alerg spre locul meu si o sa ma asez linistit si pregatit pentru bine, pentru mult bine ! Mai mult decat atat, sunt hotarat sa-mi iau si fetita de 6 ani cu mine si sa aiba parte de o experienta inaltatoare.

Concertul va conţine, lucrări compuse de Tomaso Albinoni, Antonio Vivaldi, Domenico Cimarosa, dar şi o lucrare a compozitorului român Paul Constantinescu

Solist al acestei seri va fi Valentin GHITA si va interpreta două concerte pentru oboi şi orchestră in timp ce dirijor al ansamblului focşănean va fi– Vincent GRŰGER.
concert simfonic 22.02.2016 
Biletele s-au pus deja in vanzare la Agenția Ateneului la prețul de 25 lei, respectiv 10 lei (redus). Se pot procura și abonamente pentru următoarele concerte ale Orchestrei UNIREA – 80 lei (4 concerte), 60 lei (3 concerte), 50 lei (2 concerte).

 

1 thought on “Ne vedem la Ateneu la concert !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *