Scriu de mult timp în mediul online și s-a întâmplat deseori să-mi exprim nemulțumirea cu privire la modul în care autoritățile locale identifică și aduc rezolvări problemelor focșanenilor. De asemenea am apreciat orice aspect pozitiv pentru că astfel există posibilitatea să arătăm că ne pasă, că vrem mai bine, că ne place frumosul, etc …

Astăzi sunt în situația în care mă simt obligat să-i bat obrazul gros focșăneanului de lângă mine, persoanei care a înțeles că modernizarea spațiilor verzi dintre blocurile de ciment a fost făcută tocmai pentru a-și aduce el ”caii” putere la păscut de iarbă verde :

DSC_0141DSC_0142DSC_0143

Nu-i frumos, bre ! Nu-i frumos !

5 thoughts on “Nepăsarea boală grea ….

  1. Și la voi s-au chelit spațiile verzi? Păi cum sa nu intre cu mașina direct în casă daca nu mai exista nimic să îl rețină. Că bunul simț nu este prea prezent la români!

  2. nepasare? ai fost indulgent. Asta e tot din seria ”nesimtire urbana”, sa nu zic regionala. E drept ca sistematizarea urbana defectuoasa a creat haos si asupra locurior de parcare, e drept ca multe spatii sunt neamanejate sau mocirlite, dar poate exista, totusi, un dram de pricepere sa nu pari nesimtit, in cazul existentei a macar doi neuroni…

    1. Multumesc pentru parerea exprimata, d-na Alexandra ! Din păcate așa ceva se vede foarte des, atât de desîncât când postează cineva asemenea instantanee sunt multi care nu au nicio tresărire considerându-le realități omniprezente cu drept de ….. ”normalitate” !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *