O fi greu sa fii sef ?

Pana acum am avut doar functii de executie si ca multi altii asemeni mie de nenumarate ori am stat si m-am intrebat :~ Oare ce activitati are seful, ca nu se vede mai nimic?~

Ei bine, Kooperativa 2.0  cu oamenii ei minunati s-a gandit sa ofere pentru 2 bloggeri o experienta noua, experienta responsabilitatii unei functii de conducere in cadrul conceptulului Bloggers Inc. Deschiderea pentru aplicarea acestei idei a venit din partea fabricii de ciment HOLCIM care pune la dispozitia bloggerilor  pentru o zi functiile de conducere din companie pentru o deplina transparenta in ceea ce priveste actul managerial si mai ales in ceea ce priveste diferitele etape ale procesului de producere si comercializare a celui mai cautat ciment de pe piata romaneasca de profil.ciment Structo Plus Holcim

Consider ca pentru a/mi imbogati experienta de viata o functie in cadrul departamentului care asigura controlul tehnic si de calitate al produsului finit este cea mai indicata pentru ca este un liant intre linia de productie si procesul de valorificare si implicit aduce informatii din aceste doua domenii. Nu pot sa ma gandesc la o functie de conducere mare asa cum ar fi cea de director de fabrica, director financiar, director de Marketing si vanzari, mai ales ca ultima mea experienta de viata a fost cea de fermier  :D!

Cu ocazia acestei eventuale experiente voi putea multumi personal conducerii Holcim pentru reabilitarea terenului de baschet de care vor beneficia incepand cu acest an toti elevii Colegiului National A.I. Cuza din Focsani!

Pentru ca sunt hotarat sa ajung in vizita la HOLCIM si pentru ca ati fost alaturi de mine in aceasta incercare citindu/mi postarea , va invit sa-mi lasati in scris orice intrebari referitoare la produsele Holcim si eu ma angajez sa revin cu raspunsurile direct de la sursa, nu-i asa ca e o oferta ce nu trebuie ratata ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *