Pana acum am avut doar functii de executie si ca multi altii asemeni mie de nenumarate ori am stat si m-am intrebat :~ Oare ce activitati are seful, ca nu se vede mai nimic?~

Ei bine, Kooperativa 2.0  cu oamenii ei minunati s-a gandit sa ofere pentru 2 bloggeri o experienta noua, experienta responsabilitatii unei functii de conducere in cadrul conceptulului Bloggers Inc. Deschiderea pentru aplicarea acestei idei a venit din partea fabricii de ciment HOLCIM care pune la dispozitia bloggerilor  pentru o zi functiile de conducere din companie pentru o deplina transparenta in ceea ce priveste actul managerial si mai ales in ceea ce priveste diferitele etape ale procesului de producere si comercializare a celui mai cautat ciment de pe piata romaneasca de profil.ciment Structo Plus Holcim

Consider ca pentru a/mi imbogati experienta de viata o functie in cadrul departamentului care asigura controlul tehnic si de calitate al produsului finit este cea mai indicata pentru ca este un liant intre linia de productie si procesul de valorificare si implicit aduce informatii din aceste doua domenii. Nu pot sa ma gandesc la o functie de conducere mare asa cum ar fi cea de director de fabrica, director financiar, director de Marketing si vanzari, mai ales ca ultima mea experienta de viata a fost cea de fermier  :D!

Cu ocazia acestei eventuale experiente voi putea multumi personal conducerii Holcim pentru reabilitarea terenului de baschet de care vor beneficia incepand cu acest an toti elevii Colegiului National A.I. Cuza din Focsani!

Pentru ca sunt hotarat sa ajung in vizita la HOLCIM si pentru ca ati fost alaturi de mine in aceasta incercare citindu/mi postarea , va invit sa-mi lasati in scris orice intrebari referitoare la produsele Holcim si eu ma angajez sa revin cu raspunsurile direct de la sursa, nu-i asa ca e o oferta ce nu trebuie ratata ?

19 thoughts on “O fi greu sa fii sef ?

  1. eu as fi interesat si de mentionarea celor mai vechi constructii sau mai impozante construite prin folosirea stricta a produselor Holcim !

  2. Mult succes in campania voastra! E greu sa fii sef, mai ales atunci cand ai de luat decizii grele, atat financiare, cat si in ce priveste relatia cu angajatii! nu stiu ce vei face exact, dar cu siguranta o joaca de moment nu se poate compara cu treaba serioasa ce implica resursele, procesul de productie si partea comerciala. Succes! Sper ca viitoarele initiative sa aiba in vedere si liceele mai sarace, ori investitii in spatiile prost manageriate si fara alte surse de finantare ori sanse de a le obtine!

    1. imi pare rau sa o spun , dar azi am fost in curte la Liceul 1 – e jaleeeeeeee! imi venea sa plang, dar ma vedea fata pe care am dus-o acolo sa ma laud eu cu liceul , mare greseala !

  3. Mai Valy vezi poate in loc sa ajungi sa faci pe directorul ptr o zi ii convingi pe oameni sa dea si ei vreo 200 300 de saci de ciment cadou , prind bine la casa omului 🙂

  4. Nu prea cunosc domeniul asta dar as avea o sugestie pentru conducerea Holcim…sa continue initiativele cu terenurile de sport. Asa se si promoveaza iar un gest mic pentru ei poate fi o mare bucurie pentru copii :).

    1. ai dreptate, Vasi ! Chiar am mai scris o postare referitoare la investitia Holcim in terenul de sport de la Focsani ! multumesc pentru vizita si sigur voi intreba cum mai stau cu ”provocarea la fapte bune ” !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *