”Return to sender” este un film al anului 2015 și este cel de-al 4-lea film văzut anul acesta. Am ales filmul deoarece prezentarea din sinopsis mi s-a părut interesantă. Nu o să vă redau sinopsis-ul deoarece îl puteți găsi cu ușurință. În schimb o să vă spun în câteva cuvinte subiectul filmului pentru a decide voi dacă vi se potrivește. Miranda este o asistentă de spital la o secție unde pacienții sunt doar persoane în vârstă, iar munca este monotonă. Aceasta ignoră viața socială și începe să studieze vrând să se transfere la secția de chirurgie. Colegele ei au convins-o să meargă la o ”întâlnire pe nevăzute”, aceasta a acceptat și aștepta acasă să vina partenerul. Mai devreme cu 2 ore de ora întâlnirii auzind bătăi la ușă a deschis confundând bărbatul cu cel așteptat. Intrat în casă tânărul William ( Shiloh Fernandez ) o agresează, violează și abandonează în stare de șoc. De aici începe viața de nerecunoscut a personajului principal care împotriva voinței tatălui ei își vizitează violatorul la pușcărie. După liberarea din detenție între victimă și autor se înfiripă o relație deloc acceptată de tatăl Mirandei interpretat de marele actor Nick Nolte – Doamne, nu-mi venea să cred cât de bătrân este, ce zboară anii!

Violatorul speră la o iertare și o relație amoroasă cu fosta victimă bazându-se și pe comunicarea profundă pe care au avut-o pe timpul detenției. În acest scop cu acordul Mirandei începe să o ajute la treburile prin gospodărie și renovarea casei. Ajuns din nou în casă, William ……. De aici vă las pe voi să decideți dacă filmul merită sau nu să-l vizionați.
Cert este că eu am văzut filmul cu soția și am fost furați un pic de acțiune ajungând să-l detest pe actorul violator și să mă intrig și mir de evoluția relației dintre cei doi, evoluție căreia startul i-a dat-o chiar victima violului.

Subiectul violului este cât se poate de întâlnit în societate și cred că pentru o perioadă a zilei când nu aveți treabă puteți da play filmului.

Return to sender este notat pe IMDB cu nota 5, asta pentru a ști și voi cum a fost primit de cinefili.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *