Rexona – MotionSense

Cea mai recentă campanie Blogalinitiative, îmi oferă posibilitatea de a-mi prezenta activitățile zilnice. Pentru că m-a prins într-o perioadă în care intenționez să slăbesc prin mișcare, voi concentra această postare exact pe această linie de activitate, mai ales că tema – Rexona MotionSense™ – microcapsule ce se activează la fiecare mișcare este în aceeași direcție.

 Astfel pot să vă spun că pentru bărbați și pentru femei, pentru o activitate fizică fără griji, Rexona are cel mai bun produs de pe piață Rexona MotionSense™ – deodorante care conțin microcapsule activate de mișcare și care asigură protecție eficientă și senzație de prospețime pe parcursul întregii zile. DSC_2215

Știindu-mă protejat am dat frâu liber mișcării în aer liber și indiferent că a fost vorba de pedalatul cu bicicleta, de alergatDSC_2586 sau de jucat fotbal nu am stat pe gânduri întrucât , vorba aceea : ”Rexona nu te lasă la greu ”

Rexona cu tehnologia unică MotionSense se știe că :
– este primul antiperspirant din lume care conține microcapsule activate de mișcare și  asigură protecție eficientă și senzație de prospețime pe parcursul întregii zile.
– susține un stil de viață activ, și a creat formula MotionSense, o tehnologie inovatoare, cu microcapsule, ce se activează la fiecare mișcare.
–  mișcarea îi arată valoarea deoarece la fiecare mișcare se eliberează mai multă prospețime. Microcapsulele cu parfum se sparg la fiecare mișcare și eliberează o senzație de prospețime îndelungată. O detaliere mult mai clara este reprezentată în acest infografic :

Rexona_infografic-586x800Să nu vă aud cu vorbe de genul ” Rexona are nume destinat femeilor” că mă supărați  prin ignoranță !

Nu fiți reticenți la inovații pentru că ele au apărut  din dorința de mai bine, clar ? În plus  nu contează ce preferați, varianta spray, stick sau roll-on întrucât deodorantele antiperspirante Rexona cu MotionSense există în toate variatele !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *