Rochii de seara – Rochii tip “Sirena”

Rochii de seara – Rochii tip “Sirena”
Rochii de seara

Design-ul vestimentar este considerat o arta, se realizeaza doar daca ai o viziune asupra preferintelor tale in raport cu lumea exterioara. As dori sa vorbim in urmatorul articol despre rochiile de seara marca Julia Helena, un designer de articole de imbracaminte feminine, cu un stil si o eleganta aparte.

Julia Helena, vrea prin creatia sa sa se adreseze tuturor tipurilor de femei, mai exact, vrea sa conceapa o linie de moda atat pentru partea tanara cat si pentru cea mai inaintata in varsta. Modelel ei presupun o gama larga de variante, toate inspirate din moda anilor `50. As dori ca in acest articol sa vorbim despre rochiile stil “sirena” din colectia acestui designer.

Rochiile tip “Sirena” erau foarte cautate pentru serile de cabaret, dadeau o aura de pasiune doamnelor care le purtau cu atat de multa eleganta. In colectia acestui designer regasim aceste rochii sub denumirea de: Sienna, Antonia sau Cameo (acestea sunt doar cateva exemple). In design-ul acestor tipuri de rochii se observa cum rolul lor principal este de a oferi un aspect vizual extreme de suplu si placut in acelasi timp. Designer-ul a optat pentru culori si nuante de bej sau negru, fiind o serie de culori care se asorteaza foarte bine cu eleganta unei persoane create pentru acest model de rochie. Putem fi sincer, nu se poate combina (in ciuda tuturor criticilor, exista reguli de combinatii ale culorilor din punct de vedere vestimentar) o culoare deschisa si extreme de vie cu un model de rochie care denota eleganta si stil. O culoare foarte deschisa determina idea unei adolescente, unui suflet fraged, pe cand o nuanta incinsa (rosu, bej, crem, negru) da dovada de o eleganta modernista. Rochiile tip sirena sunt tot timpul pana jos pentru a putea oferi avantajul de suplu si persoanelor cu lungimea picioarelor mai scurta, totul se poate rezolva cu o pereche de pantofi cu toc.
Asadar, designer-ul Julia Helena, a reusit din nou (cu brio) sa adapteze un model ca cel al rochiilor tip “Sirena” , cu un model revitalizat si modernist care pastreaza inocenta din acea perioada. Eu cu siguranta le-as purta, dar tu?

1 thought on “Rochii de seara – Rochii tip “Sirena”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *