S-a deschis magazinul Decathlon la Focșani!

În seara de 29.11.2016 în incinta Mall Focșani în prezența oficialităților locale reprezentate de primar, a presei, a unor sportivi și a reprezentanților unor cluburi sportive din Vrancea, a fost inaugurat cel de-al 19-lea magazin din lanțul național DECATHLON. Este cel de-al 4 -lea magazin din zona Moldovei.

Primul cuvânt l-a avut dl Alex Domșa, director expansiune. Acesta a precizat că și-ar fi dorit un spațiu mai mare, dar în funcție de succesul magazinului se vor rezolva orice inconveniente. De asemenea a precizat că Decathlon continuă politica de susținere a accesului fiecărui om la sport. Pentru acest lucru magazinul comercializează o gamă variată de articole sportive destinate practicării diferitelor activități sportive. Alegerea orașului nostru pentru deschiderea acestui magazin s-a făcut în urma unui studiu de piață. Poziția geografică favorabilă practicării oricărui sport și economia locală au fost factori determinanți. De asemenea grija autorităților locale care în ultima perioadă au sprijinit cluburile sportive a avut un important rol.
Directorul magazinului, Marian Munteanu, a ținut să-și felicite întreaga echipă care a făcut posibilă deschiderea rapidă a magazinului. În total au fost înființate 14 locuri de muncă. Magazinul oferă spre vânzare articole sportive pentru 50 de sporturi. De asemenea de la magazin pot fi efectuate și / sau ridicate comenzi făcute la magazinul on-line. În ceea ce privește produsele comercializate, acestea sunt de calitate superioară și se urmărește aplicarea unui adaos comercial cât mai mic. Întrucât politica este de a fi prețuri mici, ofertele- promoțiile vor fi mai rare.

decathlon-interior

Cu plăcere am aflat că multe dintre articolele comercializate sunt produse în România. De exemplu la Reșița se fac biciclete care ajung inclusiv la export. Brașovul, Alba Iulia, Bucureștiul furnizează încălțăminte, textile se produc la Timișoara  și așa mai departe.

Magazinul include produse aparținând mărcilor proprii Decathlon, cum ar fi Quechua, Kipsta, Nabaiji, Oxelo, Domyos, Btwin sau Kalenji, cu un raport excelent între calitate și preț. Decathlon comercializează, în același timp, și produse ale principalelor mărci internaționale, enumerăm doar câteva: Salomon, Wilson, Head, Adidas, Speedo, Shimano, Puma, Yonex, Care, Polar și altele.

decathlon

1 thought on “S-a deschis magazinul Decathlon la Focșani!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *