Săptamâna bloggerului biciclist – Focșani !

Blogalinitiative, așa cum ne-a obișnuit are campanii care acoperă cele mai diverse sfere de activitate si acestea au capacitatea de a stimula exprimarea participanților, dar și imaginația acestora. Eu apreciez toate tipurile de campanii, dar cele care sunt încadrate în categoria stilului de viață sănătos, care reușesc să stimuleze sportul- mișcarea de orice fel sunt favoritele mele astfel că nu puteam sta indiferent atunci când am văzut campania Bike2Work.

Eu nu sunt un mare sportiv, dar acolo unde e vorba de pedalat, de folosirea bicicletei în scop distractiv sau chiar pentru avantaje materiale prin realizarea de economii cu ocazia folosirii bicicletei și nu a mijloacelor de transport costisitoare, sunt și eu prezent! Pentru că în campanie e nevoie de o echipă de 3 nu mi-a fost greu și mi-am ales încă doi colegi de muncă pe care am reușit și în anii trecuți să-i scot la plimbări cu bicicleta. mai mult decât atât, noi suntem cei care ne deplasam la serviciu folosind bicicleta și facem asta pentru că mișcarea înseamnă sănătate și e bine să utilizăm orice oportunitate să depunem un pic de efort fizic.

Prin urmare Crintea Valerică, Popa Nicușor și Chelaru Petrică vor forma echipa ”M.A.I. pedalează!” și folosind aplicația i’Velo vă vom ține la curent cu toate deplasările noastre spre și de la serviciu nu numai în perioada 1- 7 iunie, atunci când o să fie Săptămâna Bloggerului Biciclist, ci oricând vremea va fi prielnică. De asemenea pentru a incuraja, stimula, impulsiona folosirea bicicletei în timpul deplasării spre muncă vom crea și administra o pagină de facebook destinată acestei atitudini ! Iată și principalul meu partener, cel care duce greul 😀 , că doar am 84 de kg !

DSC_0006

Sigur că ne vom înregistra și pe site-ul oficial pentru a confirma prezența românilor în rândul familiei bicicliștilor europeni!

Să ne regăsim cu dovezile, zic 😀 !

3 thoughts on “Săptamâna bloggerului biciclist – Focșani !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *