SCURTCIRCUIT , bilete transformate în incubatoare pentru copii prematuri!

SCURTCIRCUIT este unul dintre filmele cele mai discutate în aceste zile. Deși a fost premiat în țări care au culturi total diferite de a noastră, acest film ”luptă” să ajungă la cinefilii din țara noastră. Filmul de 109 minute este creația lui Cătălin Saizescu și a echipei sale. Acesta tratează incendiul de la Maternitatea Giulești, dar ascunde mesaje multiple.
Personal am văzut filmul în avanpremieră și pot spune că voi lupta pentru promovarea lui cât voi putea.Din păcate pentru publicul focșanean astăzi la ora 19.10 este ultima proiecție. Aceasta va fi la Happy Cinema Focșani în incinta Mall Focșani. Vestea bună este aceea că intrarea va fi de doar 7 lei biletul. Nu concep să nu fie cât mai mulți cinefili în sală. Spun asta în primul rând pentru că știu ce putere de transmitere a sentimentelor înmagazinează pelicula. Practic este imposibil să nu dai dovadă de ”mișcare sentimentală”!

În plus trebuie să știți că profitul filmului va fi folosit pentru achiziția de incubatoare pentru nou născuții din spitalele orașelor României!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *