Seminariile gratuite ”Atrage abundența în viața ta!”

Am aflat despre seminariile gratuite  „Atrage abundența în viața ta!

Vreau să vă spun și vouă câteva idei, dar îmi pare normal să încerc o introducere în subiect . Viața cotidiană ne antrenează într-o mișcare continuă și ne determină să alergăm după vise. Visele noastre sunt diferite și se întrepătrund și ajung în cel mai înălțător punct. Aici se transformă în marele vis al unei vieți fericite!

Dar ce este viața fericită ? Iată că și această definiție este dată diferit. Este dată diferit de către oameni care nu au legături de niciun fel unii cu alții. Dacă vorbim de oameni care trăiesc în aceeași locuință, sigur definițiile furnizate au mai multe puncte comune. Fie că privesc acoperirea lipsurilor sau eliminarea aspectelor negative, vor fi puncte comune.

Totuși, încerc să stabilesc 4-5 cuvinte care să se regăsească procentual în cât mai multe dintre definițiile date de majoritatea oamenilor. Mizez că aceste cuvinte sunt : sănătate, copii, înțelegere în familie, iubire, prosperitate financiară!

Totuși, fericirea, abundența este influențată de mai multe aspecte, multe neînțelese de către noi. Florin Păsat este tată, soț, antreprenor, trainer, speaker, coach, autorul cărții ”WOW! Noul ghid ca să trăiești acum o viață abundentă și împlinită”.

Acesta își dorește să împărtășească tuturor cunoștințele sale. De aceea a fondat proiectul „Atrage Abundenţa în Viaţa Ta!” . Acest proiect are ca scop să le ofere tuturor persoanelor, indiferent de vârstă, naţionalitate, sex, apartenenţă religioasă sau politică, concepte şi tehnici verificate prin care pot să-şi îmbunătăţească situaţia financiară, să aibă o sănătate mai bună şi relaţii împlinite. „Atrage abundența în viața ta!” organizează o serie de seminarii gratuite în mai multe orașe din România. Scopul declarat al acestora este de a ajuta participanții să își construiască o viață plină de succes și prosperitate. Mai multe detalii despre proiect pot fi aflate prin accesarea link-rilor din denumirea seminarului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *