serbare cu dans….

Astăzi cu mare emoție și plăcere am pășit pe treptele Cinematografului Balada unde a fost planificată serbarea de sfârșit de an a micilor dansatori de la Clubul de dans Sportiv ”Ten Dance” din Focșani . emoțiile s-au datorat faptului că fiica mea după cele 2 luni de antrenament a fost aptă să se prezinte pe scenă și să … performeze !

În afară de grupa de începători în care este inclusă fiica mea, Clubul de dans are mai multe grupe pe diferite niveluri de performanță și pot spune că toate grupele au avut un specific și ceva atrăgător . Dacă la cei mici toți spectatorii au admirat insistența, dorința de a dansa foarte bine și mai ales jovialitatea unor copii aflați la început de drum în ceea ce privește călătoria în minunata lume a dansului, la grupele cu mai multă pregătire, publicul s-a putut relaxa privind dansuri realizate cu o grație specifică fiecărei perechi prezentă pe scenă.

Am avut cu toții plăcerea de a admira dansurile unor perechi premiate la diferite concursuri la nivel național și pot spune că în Focșani există câțiva sportivi  dansatori care și-au făcut un nume în concursuri , dar și mulți sportivi promițători a căror carieră îmi va face plăcere să o observ . ( din păcate nu pot incărca clipuri video )

 Vă las în compania unor fotografii edificatoare și vă rog să-mi înțelegeți entuziasmul, sunt om și sunt părinte :

 DSC_1574

DSC_1603

DSC_1609P1120094cocul

DSC_1546

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *