Sfârșit de 2017 și proiecte pentru 2018

Am ajuns la bilanțul anual! A fost bine sau a fost rău ? Am greșit sau mi s-a greșit? Am lăsat ceva în urmă în acest an?

Acestea sunt unele dintre întrebările care se regăsesc destul de des printre întrebările pe care și le pun  oamenii la ora de bilanț. Acum e vorba de un bilanț anual și implică multe date de luat în calcul. Sper doar ca fiecare să găsească puterea să nu se mintă și să încerce măcar pe viitor să repare din minusurile constatate.

Eu în primul rând mi-am identificat un minus pe planul activității civice. De asemenea implicare slabă am avut și pe blogurile personale pe care le-am cam abandonat. În relația cu semenii mă bucur că am reușit să evit conflictele care mă consumau gratuuit. Pe plan personal și material pot spune că am avut un an în care am valorificat foarte bune resursele financiare. Astfel, la final de an sunt MULȚUMIT cu realizările materiale concretizate. Mulțumesc protectorului divin și puținilor oameni care mi-au fost alături. Am și câteva greșeli personale grave pe parcursul acestui an și iar mulțumesc divinității că nu au avut repercursiuni.  Îmi propun să nu mai am greșeli și-n 2018, dar omul e supus greșelii.

Pe plan familial ne-am bucurat de un an liniștit. Am avut ce ne-am dorit în condițiile în care și dorințele au fost bine conectate la posibilitățile reale de împlinire.

Pentru 2018 nu pot scăpa de tentația de a-mi dori să nu am necazuri, pierderi etc. Bunurile materiale fac și ele parte din dorința firească a oamenilor, iar eu nu fac notă discordantă. Totuși, cu toate că poate părea clișeu, îmi doresc în primul rând să fiu sănătos eu, familia, cei dragi, cunoscuții și toți oamenii de pe Pământ dacă se poate. Ulterior pun pe masa negocierii dorința de realizare a planurilor materiale atât ale mele cât și ale oricărei persoane.

 

La mulți ani , tuturor !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *