Stai în casa și te joacă…

Da, parafrazez sfatul cel mai întâlnit în ultimele săptămâni. Stai în casă …. este necesar pentru multe împliniri….În ceea ce mă privește ” Stai în casă” se traduce astfel….. Reușesc să evit îmbolnăvirea, reușesc să petrec mai mult timp cu soția și copilul, reușesc să mă bucur mai mult de compania fetiței mele.

Perioada aceasta de impunere a limitării deplasărilor nu ne-a prins nepregătiți. Din fericire avem multe jocuri pe care sigur până acum le-am folosit prea puțin.

Jucăm cel mai des jocuri de cărți și încerc să nu pierd de multe ori. Cu timpul , Daria fetița mea a devenit pricepută și câștigă multe jocuri. Am căutat o evadare în jocul de table, dar acolo zarul e regele. Cum nu am noroc la zaruri bune, Daria mă determină să schimb iar specificul jocului. de această dată am ales jocul potrivit: șah! Ei, abia când ajungem la șah încep să dovedesc și eu că cei mari sunt mai buni decât cei mici la jocuri. Trebuie să fiu corect și să menționez că fiica mea are doar 9 ani, hahahahhaha…. Normal să câștig măcar la șah…

După cum am arătat deja, cam pierd jocurile pe care le avem în casă până acum. Asta și pentru că fiica mea le-a învățat secretele deja. Pentru că nu pot abuza de șah, m-am gândit că nu ar strica o ”infuzie” de jocuri. Restricțiile de deplasare ne împiedică să mergem la librării sau la magazinele cu jocuri de vânzare. Oricum acestea nu erau prioritare deoarece eu cunosc de mai mult timp un magazin online dedicat jocului și jocurilor.

eToys este cu siguranță destinația oricărui părinte care are dilema mea. De asemenea, este o destinație și pentru părinții care caută jocuri și activități educative pentru cei mici. Aici jocurile și jucăriile sunt bine organizate pe categorii și e foarte simplu și intuitiv site-ul. În ceea ce privește procedura de achiziție, este la fel ca la majoritatea magazinelor online indiferent de profil. Se aleg produsele dorite și se face comanda indiferent că avem sau nu cont special făcut. Plata se poate face ramburs, online cu cardul bancar, prin card de credit sau debit.
Turnul buclucaș este jocul pe care l-am achiziționat ultima dată și chiar am realizat că o să avem o mare problemă în a alege ce să cumpărăm în condițiile în care oferta depășește orice așteptări.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *