Stejarii României vor crește în Anglia!

Pentru a 8-a oară, reprezentativa României de rugby se află la Campionatul Mondial de Rugby 2015 -Anglia și este repartizată în grupa D unde o să înfrunte și o să reziste confruntărilor cu reprezentativele Franței, Irlandei, Canadei, Italiei, după cum urmează:
23.09.2015 – Franta Vs Romania (Londra)
27.09.2015 – Irlanda Vs Romania (Londra)
06.10.2015 – Canada Vs Romania (Leicester)
11.10.2015 – Italia Vs Romania (Exeter)
Pe 27 septembrie la Londra, pe stadionul Wembley în confruntarea cu Irlanda, berea Stejar dorește să ducă 12 români în tribune să încurajeze echipa națională . Nu e lucru de ratat mai ales că oferta include transportul și cazarea câștigătorilor și chiar câteva mese. Cea mai importantă este prezența în tribune la un meci de cupă mondială de rugby. Personal am ales să susțin ”stejarii” cum am putut mai bine și mi-am depășit limitele fizice așa cum se poate vedea din clipul în care pentru prima dată sunt actor. Asta le doresc și eu jucătorilor: Depășiți-vă pe voi ! Hai Stejarii! Hai România !

Referitor la cele 12 locuri vacante oferite de berea STEJAR vă spun că vor fi acordate prin tragere la sorti tuturor celor care vor raspunde pana la 16.09.2015 orele 23.59 la 3 intrebari simple si vor lasa datele de contact solicitate. Mai simplu nici ca se poate ! Succes !


Cu berea STEJAR – niciun mondial acasă !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *