Tehnologia SMART

Tehnologia SMART

Tehnologia SMART este cea mai noua tehnologie aplicata in materie de redare a imaginii precum si in domeniul televizoarelor. Este creata si concureaza in diverse forme pentru mai multe firme. In acest articol dezbatem cateva opinii despre televizoarele SMART UHD de la SAMSUNG, televizoarele noiii generatii.

Prin aceasta tehnologie, echipa SAMSUNG au fost foarte creativi si au oferit publicului o gama foarte mare de produse de unde pot alege (poti vedea : Samsung sau http://tv-review.ro/samsung/). Toate aceste televizoare au un punct comun, anume faptul ca sunt SMART. Ce inseamna smart? Inseamna ca avem o piesa de mobilier care este mai inteligenta decat noi (din punct de vedere programabil) si acea piesa de mobilier este acolo ca sa ne faca viata mai usoara si mai confortabila. Specialistii echipei Samsung adopta o multitudine de tehnologii noi care sunt menite sa ne faca sa ne bucuram de experienta din fata televizorului (fie ca il utilizam zilnic sau nu). Gama Samsung este extrem de variata si pe langa calitatea oferita de acestia, ei acopera toate nevoile precum si tipurile de buget. Puteti opta pentru un televizor cu multe optiuni educative pentru copilul dumneavoastra, pentru un televizor „science-fiction” care se dezvolta in acelasi timp cu generatiile viitoare vine intr-un model QLED 65Q7F sau pentru un televizor sic care da dovada de naturalete si eleganta precum modelul 40KU6172 (un model cu ecranul curbat). Pe langa cele insirate mai sus, cea mai buna tehnologie de urmarit este tehnologia SMART care in cazul televizoarelor SAMSUNG se gaseste cu optiunea de compatibilitate cu toate device-urile astfel incat sa iti conectezi telefonul, tableta sau laptop-ul la TV si sa te bucuri de experienta fiecarei clipe. Asa te poti bucura de cele mai frumoase momente singur, cu familia sau cu prietenii in fata unei experiente 3D sau 2D de neuitat, poti viziona filmele tale preferate la cea mai buna calitate de imagine si sunet la televizoarele special create pentru fiecare tip de nevoi.

Asadar, dintr-o gama extrem de variata de tipuri dee televizoare, o gama cu televizoare cu diverse functii si diverse gadget-uri, va puteti alege unul pentru nevoile dumneavoastra, indiferent de buget sau spatiu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *