Tortul cu poza: Cea mai dulce amintire pentru copiii mari si mici

Cu toții vrem să mai fim o dată copiii!

Iar dacă există ceva pe care îl adoră toți copiii, fără excepție, acel ceva sunt dulciurile. Pur și simplu, există o bucurie sinceră și inocentă a copiilor, ori de câte ori vor gusta dintr-o prăjiturică.

Ca să nu mai vorbim de torturi!

Cred că orice copil abia își așteaptă ziua, nu doar pentru cadouri, cât pentru tortul care va fi rege peste toate celelalte prăjituri.

Dacă ai un copil căruia îi pregătești petrecerea de aniversare, asigură-te neapărat că anul acesta îi vei lua un tort personalizat cu poză. Va fi cu siguranță entuziasmat până la cer și înapoi!

 

De unde poți lua un tort personalizat cu poză?

Într-adevăr, torturile cu poză nu pot fi luate chiar de oriunde. Dacă la cofetăriile obișnuite mai găsești torturi în forme mai jucăușe, cele cu poză au nevoie de o tehnologie specială.

Așadar, dacă nu vrei să mergi din cofetărie în cofetărie și să întrebi dacă au și cât costă un tort personalizat cu poză, mai bine îți încerci norocul în mediul online.

Ce poți găsi aici?

Ei bine: cofetării online. Zeci. Tot ce trebuie să faci este să te uiți cu atenție la cele care au tehnologia pentru a creat torturile cu poză de care ai nevoie pentru petrecerea celui mic.

 

Personalizarea unui tort cu poză nu este complicată, cu tehnologia potrivită!

Într-adevăr, dacă acea cofetărie online pe care ai găsit-o are deja tehnologia de care are nevoie pentru crearea unui tort cu poză, procesul de comandă nu poate fi foarte greu pentru tine.

Mai complicat este, cred, să te decizi asupra pozei pe care vrei să o pui pe tort. Iar aici ai mai multe opțiuni. Iată câteva idei:

  • Tort cu poza copilului sau a sărbătoritului
  • Tort cu poza unui personaj favorit din desenele animate pentru copii
  • Tort cu un peisaj frumos sau un tablou, pentru „copiii” mai mari

Iar pe lângă acestea poți avea la rândul tău zeci de idei care să se potrivească pentru personalizarea propriu-zisă a tortului cu poză pe care îl alegi.

 

Va fi mulțumit micuțul tău de un tort cu poză?

Ca să îl mulțumești pe cel mic, va trebui totuși să faci un mic efort de imaginație. În primul rând, trebuie să știi exact ce îi place lui mai mult și mai mult.

O recomandare ar fi o poză cu un personaj animat pentru tortul de ziua lui. În acest mod va fi cu siguranță impresionat. Dincolo de acest lucru, totul ține de cofetăria online pe care o alegi. Nu vrei ca poza să fie pixelată sau nereușită ca execuție, pentru că vrei ca totul să fie perfect pentru micuțul tău.

O cofetărie online de încredere și cu un stoc variat este Edulce. Poți comanda un tort cu poză online de aici, iar acesta îți va fi livrat la domiciliu în București, în condiții termice speciale. Mai mult decât atât, dacă vrei totuși un altfel de tort, nu trebuie decât să arunci un ochi pe oferta lor de pe edulce.ro.

Spor la ales tortul cu poză special pentru micuțul tău?

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *