În orașul meu, Focșani- Vrancea, în fiecare primăvară străzile sunt ca după bombardament. Arată mai mult ca o sită care are menirea să cearnă roțile autoturismelor și să păstreze pe șosele doar caroseriile. Este adevărat faptul că în cazul unei reușite nu ar mai fi aglomerație pe străzi, ci doar ”mașini blocate” 😀 !
Pentru a ajunge la domiciliu am 2 căi de acces dintre care una e mai utilizată pentru că e cea mai scurtă. Acest avantaj este însă anihilat de craterele care au apărut, adevărate tranșee mai late decât un autoturism astfel încât să nu existe posibilitatea salvării unei roți prin încercarea de ocolire 😀 , ce să spun- cretere ”bine făcute” 😀 !

Imediat ce s-au oprit ultimele precipitații săptămâna trecută, am profitat de soarele care se anunța și am astupat mai multe gropi de pe strada menționată anterior. Pot spune că material am găsit întrucât în zona de sud a orașului sunt multe grămezi de pietriș lăsat de firmele care au lucrat legal, nu ca mine 😀 !

Rezultatul muncii mele de 3 ore ( vreo 30 min. am fost ajutat de doar 1 vecin întrucât ceilalți își găsiseră ocupație să mă privească de la ferestre și să-mi indice de unde să iau pietriș și unde să-l pun ), m-a mulțumit și mă mulțumește zilnic când trec prin locul în care domicilia o groapă de peste 25 cm adâncime, 200 cm lățime și circa 70 cm întindere.

Promit să continui această activitate imediat ce groapa se va ivi din nou mai ales că strada mea nu e trecută pe lista celor care vor fi reparate.

Cunosc faptul că legea interzice astfel de intervenții pe drumurile publice, declar că am văzut cele 3 echipaje de la Poliția Locala Focșani care au trecut prin zonă ”întâmplător” în decurs de 60 minute cu toate că zile întregi nu apar  și DECLAR CĂ recunoscându-mi intervenția, în cazul unei sancțiuni ( întrucât polițiștii locali m-au recunoscut ) CONTESTAȚIA va fi calea aleasă de mine.

Eu mi-am recunoscut ” greșeala”, autoritățile când o vor face , mai ales că mi-am plătit anticipat impozitele și taxele locale ?

DSC_1925DSC_1925DSC_1929DSC_1930DSC_1932materie primaP.S. IMPORTANT : Metoda mea nu e nouă, Primăria Focșani a ”asfaltat” la fel 😀 , de la ei am învățat!

5 thoughts on “Vine amenda ?

  1. Buna ziua. Numele meu este Adrian Obreja, corespondent DIGI24. Am vazut articolul scris de dumneavostra si as vrea sa luam legatura pentru a discuta. Vrem sa dezvoltam subiectul, sa facem o stire despre actiunea dumneavostra si mai ales despre situatia in care se afla acea strada. Lasati-mi un mesaj pe email cu numarul dumneavostra pentru a putea lua legatura. Multumesc. O zi buna

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *