Vine maratonul reducerilor !

Nu credeam să ajung în postura asta, dar iată că s-a întâmplat. Îmi aduc aminte că în anii din urmă atunci când observam de pe margine ”febra” celor care intrau în cursa pentru a cumpăra la reducere orice produse, numai reducere să fie, râdeam și nu mă puteam lămuri care-i motivul acelei adevărate furtuni. Aveam și de ce să stau pe margine și să privesc deoarece nu aveam nevoie în gospodărie de niciun produs in gama electrocasnicelor ori mobilelor, decorațiunilor etc.

Să revin, vă spun că anul acesta abia aștept perioada reducerilor și mă voi pregăti cum se cuvine să pot face față provocărilor http://www.blackfridayoferte.ro/  întrucât așa cum e și normal electrocasnicele se strică în timp sau îmbătrânesc din punctul de vedere al tehnologiei. Am rămas cu unele lipsuri urmare a celor expuse mai sus și deja am început să bifez produsele pe care mi-am propus să le achiziționez.

Pentru cei care la fel ca mine se înscriu pentru prima dată în această adevărată competiție a reducerilor Black Friday o să menționez că începând cu 25 noiembrie 2016 comerțul online românesc și chiar mondial intră într-o săptămână specială  cu scăderi reale de prețuri, oferte atractive la foarte multe tipuri de produse, livrare rapidă a produselor comandate de multe ori fără plata transportului. Din analiza anilor precedenți se știe că vânzările sunt la  un nivel amețitor putând fi chiar și cât vânzările înregistrate în cursul anului, iar acest fapt este o dovadă clară a ” înghesuielii” din magazinele online astfel că numai cine știe clar ce produs vrea și știe și care-s adevăratele prețuri poate cumpăra produsul dorit la un preț cu adevărat redus.

Eu am descoperit site-ul al cărui link îl aveți mai sus și prin simpla abonare voi primi pe e-mail știri referitoare la magazinele înscrise în campania Black Friday precum și oferte complete valabile în campanie. Cu toate acestea cumpărătorii au dreptul și obligația de a-și face propria strategie care să le asigure cumpărături profitabile și reduceri de preț reale. Pot să vă spun că eu am o strategie pusă la cale și nu o țin secretă mai ales că eu cred că poate fi aplicată de oricine este interesat, precizând că pașii ce urmează îi fac cu mai mult de 3 săptămâni înaintea reducerilor. În primul rând îmi fac o listă cu produsele pe care în mod obligatoriu trebuie să le cumpăr și o listă cu produse care nu sunt o necesitate, dar care ar fi de folos dacă le-aș avea.  Mă concentrez pe lista produselor obligatoriu de cumpărat și căutându-le în magazinele on-line le aleg după stabilirea caracteristicilor tehnice care îmi convin și le notez codurile de la fabricant. Ulterior caut acel produs ales și prin comparația prețurilor văd  și notez prețul cel mai mic și magazinul, până epuizez lista. În altă zi, când am dispoziție, pentru că este solicitant cu adevărat, abordez și cea de-a doua listă și repet cele spuse mai sus 😀 !

Când începe Black Friday am avantajul că știu clar ce produs vreau și mai ales am deja notat prețul anterior putând să mă protejez de reducerile mincinoase. De asemenea acest lucru e un avantaj întrucât pot fi mai operativ în activitatea de achiziție și nu există pericolul să se lichideze stocul de produse.

Lista mea de cumpărături obligatorii nu e mare, dar sper ca prin Black Friday să economisesc măcar 300 de lei cumpărând:

  • o stație de călcat
  • un hard disc extern de un TB
  • un aspirator performant
  • un minifrigider de camping

Voi ce aveți în lista de așteptare ?

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *